EUROLYGA 2023

Nepakeičiami: T. Duncanas ir K. Garnettas žais ir toliau

Timas Duncanas ir Kevinas Garnettas jau dabar vadinami gyvomis NBA legendomis. Tačiau garbaus amžiaus sulaukę veteranai nė neketina trauktis. Abu jie oficialiai dar dvejiems metams pratęsė sutartis su savo klubais.

K.Garnettas ir T.Duncanas žais ir toliau.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Garnettas ir T.Duncanas žais ir toliau.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 10, 2015, 7:48 AM, atnaujinta Oct 27, 2017, 2:36 AM

39-erių metų T.Duncanas sutarė dėl dviejų metų ir 10 milijonų JAV dolerių vertės sutarties su „San Antonio Spurs“ komanda. Po pirmojo sezono jis pats galės spręsti ar likti žaisti ir antrąjį.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir sužinokite visas karščiausias naujienas greičiausiai – tapkite gausios lrytas.lt sportas grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.  

NBA lygoje T.Duncanas rungtyniauja nuo 1997 metų. Per savo karjerą jis nėra vilkėjęs kitos komandos marškinėlių.

Praėjusį sezoną vidurio puolėjas žaisdavo po 29 minutes. Per šį laiką atletas rinkdavo 14,2 taško, atkovodavo 9,3 kamuolio ir blokuodavo po 1,9 metimo.

Savo ruožtu 39-ių metų sunkusis krašto puolėjas K.Garnettas pasirašė dar pelningesnę sutartį – dvejų metų ir 16 milijonų vertės. Puolėjas atstovaus „Minnesota Timberwolves“ klubui. Jis kaip ir T.Duncanas po pirmojo sezono spręs, ar žaisti ir dar vienerius metus.

NBA lygoje K.Garnettas rungtyniauja nuo pat 1995 metų. Per savo karjerą jis yra vilkėjęs „Boston Celtic“ ir „Brooklyn Nets“ marškinėlius, o pirmuosius dvylika karjeros metų praleido būtent Minesotoje.

Praėjusį sezoną jis per 20 aikštelėje praleidžiamų minučių pelnydavo po 6,9 taško ir sugriebdavo 6,6 atšokusio kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.