EUROLYGA 2023

Treneriai ir žaidėjai sutiko, tačiau kapitonas prieštaravo: „Brose Baskets“ perpus sumažino atlyginimus

Bambergo „Brose Baskets“ klubo žaidėjai, treneriai ir kiti darbuotojai sutiko sumažini savo atlyginimus 50 procentų, teigiama oficialiame klubo pranešime.

Treneriai ir žaidėjai sutiko, tačiau kapitonas prieštaravo: „Brose Basket“ perpus susimažino atlyginimus.<br> eurohoops.net nuotr.
Treneriai ir žaidėjai sutiko, tačiau kapitonas prieštaravo: „Brose Basket“ perpus susimažino atlyginimus.<br> eurohoops.net nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-04-08 14:20, atnaujinta 2020-04-08 14:21

Vis dėlto tokių sąlygų priimti nesutiko vienintelis komandos žaidėjas Elias Harrisas, kuris, be to, yra ekipos kapitonas. 30-metis vokietis sulaukė klubo vadovų ir sirgalių kritikos.

„Ačiū visiems, kurie remia klubą, padeda mums tokiu sunkiu kriziniu laikotarpiu. Tačiau aš esu nusiminęs, kad mūsų kapitonas E.Harrisas nesutiko ir vienintelis prieštaravimo dėl algų sumažinimo“, – kalbėjo vienas iš klubo dalininkų Michaelis Stochekas.

Vokietijos krepšinio lyga yra suspenduota iki balandžio 30-osios. Kiek anksčiau, Bambergo klubo vadovai teigė, kad sezonas turėtų būti nutrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.