EUROLYGA 2023

Moterų rinktinės stovykloje – jaunos ir patyrusios krepšininkės

Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris paskelbė rinktinės kandidačių sąrašą, kurios liepos 27 – rugpjūčio 9 dienomis stovyklaus Druskininkuose. Sąraše net 20 krepšininkių, kurios stovyklos metu fizinį pasiruošimą derins su darbu krepšinio aikštelėje.

Paskelbtas Lietuvos moterų rinktinės kandidačių sąrašas.<br>LKF nuotr.
Paskelbtas Lietuvos moterų rinktinės kandidačių sąrašas.<br>LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2020, 4:50 PM

„Po tokios neeilinės situacijos, kurią turėjome šį sezoną, reikėjo rinktinės krepšininkėms ir jaunimo rinktinėms sportuoti. Kilo tokia idėja iš kiekvienos jaunimo rinktinės pakviesti pačias perspektyviausias krepšininkes į šalia vykstančią moterų rinktinės stovyklą. Bandysime jas įtraukti ir į pagrindinės rinktinės treniruotes.

Manau individualus darbas vyks ir grupėmis, su ta mintimi, kad ateityje, po kelių metų viena ar kita žaidėja galėtų prisijungti prie pagrindinės moterų rinktinės.

Stovyklos metu gerinsime tiek taktiką, tiek fizinį pasirengimą, tiek tarpusavio ryšius. Sezonas baigėsi anksti ir turime unikalią progą užsidaryti ir gerai padirbėti Druskininkuose. Visos žaidėjos akcentavo, kad tai yra labai gera idėja, niekas neatsisakė ir atvažiuoja jau šiek tiek pasiruošusios, atlikusios namų darbus, kad stovyklos metu galėtume žengti toliau“, – sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyr. treneris Mantas Šernius.

Rinktinė treniruosis Druskininkų sporto centro salėje, o rinktinės strategas pabrėžė, jog labai laukia ir kviečia merginų krepšinio trenerius atvykti į treniruotes, stebėti jas ir padiskutuoti apie pratybų procesą bei moterų krepšinį.

„Kviečiu visus trenerius į stovyklą, galėsime bendrauti, diskutuoti, pareikšti savo nuomonę. Manau, kad turėsime gerą stovyklą“, – teigė M.Šernius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.