EUROLYGA 2023

Paaiškėjo Lietuvos moterų krepšinio rinktinės COVID-19 testų rezultatai

Stambule (Turkija) viešinti ir Europos moterų krepšinio čempionato atrankos rungtynėms besiruošianti Lietuvos rinktinė šiandien sužinojo visų narių COVID-19 testų rezultatus. Visos komandos tęstų rezultatai yra neigiami ir rinktinė toliau gali ruoštis ketvirtadienio dvikovai su Serbijos rinktine. Pastarosios ekipos testų rezultatai taip pat neigiami.

 Paaiškėjo Lietuvos moterų krepšinio rinktinės COVID-19 testų rezultatai.<br> LKF nuotr.
 Paaiškėjo Lietuvos moterų krepšinio rinktinės COVID-19 testų rezultatai.<br> LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 11, 2020, 2:36 PM

„Pirmi įspūdžiai tikrai neeiliniai, pirma patirtis patekus į vadinamą „burbulą“. Tikrai jaučiasi, kad turime tik viešbutį ir salę. Komanda atvažiavo tikrai nusiteikusi gerai, jaučiu, kad treniruotėse reikia šiek tiek ir stabdyti, nes noras didelis.

Bet turime įvertinti tai, kad jos turi būti sveikos ir pasiruošusios „gyvenk arba mirk“ rungtynėms su Serbija. Labai teisinga energija, teisingas susikaupimas yra tai ko aš noriu ir tai ko reikia sėkmingoms rungtynėms“, – sakė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės vyr. treneris Mantas Šernius.

Lietuvos moterų rinktinė rungtynes su Serbijos ekipa žais lapkričio 12 dieną, 17 valandą. Rungtynes tiesiogiai transliuos TV6 televizija. Lietuvės pirmose E grupės rungtynėse namuose 108:43 įveikė Albaniją, o išvykoje 51:74 turėjo pripažinti Turkijos ekipos pranašumą.

Į finalinį Europos moterų krepšinio čempionato etapą pateks visų grupių nugalėtojos ir penkios geriausios komandos užėmusias antrąsias vietas grupėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.