EUROLYGA 2023

Nesusikalbėjimas Madride: „Real“ palikti turėję žaidėjai jau lieja prakaitą ekipos treniruotėje

Kiek anksčiau visiškai nuo Madrido „Real“ komandos gyvenimo nušalinti Thomasas Heurtelis ir Trey Thompkinsas grįžta į rimtą. Dėl linksmybių Atėnuose nuo ekipos atskirti krepšininkai ne tik palaiko klubą nuo atsarginių žaidėjų suolo, bet ir pluša treniruotėse.

Th.Heurtelis.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Th.Heurtelis.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2022, 4:10 PM

Po kovo pabaigoje Graikijos sostinėje vykusio naktinio pasilinksminimo daugiau aikštėje nebepasirodę Th.Heurtelis ir T.Thomkinsas buvo sulaukę ir „Real“ trenerio Pablo Laso griežtų žodžių.

54-erių treneris Ispanijos žiniasklaidai teigė, kad komandos drausmės taisykles pažeidę žaidėjai niekada nebegrįš į šią ekipą, o likusiai sezono daliai jis kliausis kitais klubo sudėtyje likusiais krepšininkais.

Vis dėlto pasikeitusį trenerio toną buvo galima pajusti praėjusios savaitės pabaigoje – po sekmadienį pergalingai pasibaigusios Ispanijos krepšinio čempionato dvikovos P.Laso paneigė savo prieš tai ištartus žodžius ir atskleidė, kad „užklasine veikla“ pasižymėję krepšininkai gali sugrįžti ant parketo.

„Jie nebuvo atskirti nuo komandos, tiesiog treniravosi individualiai. Džiaugiuosi, kad jie atėjo palaikyti savo komandos draugų. Pamatysime, ar jie vėl žais“, – mįslingai kalbėjo „Real“ strategas.

Jo žodžius patvirtino ir pirmadienį socialinėje erdvėje pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame Th.Heurtelis ir T.Thomkinsas liejo prakaitą Madrido klubo treniruotėje. 

Ji buvo skirta trečiadienį „Real“ ekipai prasidėsiančioms Eurolygos atkrintamosioms varžyboms.

Jose Ispanijos vicečempionai serijoje iki trijų pergalių susigrums su Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.