EUROLYGA 2023

Ispanų pasitikėjimas savo jėgomis auga: „Pusfinalio mums neužtenka“

Europos krepšinio čempionatui surinkta Ispanijos rinktinė yra įvardijama, kaip viena silpniausių šio tūkstantmečio, tačiau tai nesutrukdė jiems pasiekti pusfinalio.

D. Brizuela.<br>G. Šiupario nuotr.
D. Brizuela.<br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-14 17:06

Aštuntfinalyje ispanai po pratęsimo 102:94 įveikė lietuvius, o ketvirtfinalyje 100:90 pranoko suomius.

Panašu, kad tokie rezultatai pasaulio čempionams užaugino pasitikėjimą savo jėgomis.

„Taip, mes patekome į pusfinalį. Tačiau mums to neužtenka, mes norime daugiau. Kadangi jau esame čia, turime kovoti“, – po pergalės prieš suomius kalbėjo Dario Brizuela.

Malagos „Unicaja“ ekipoje rungtyniaujantis D.Brizuela komandoje užima atsarginio žaidėjo vadmenį, o čempionate fiksuoja 9 taškų vidurkį. Ispanas teigia esantis patenkintas savo padėtimi komandoje.

„Džiaugiuosi ne dėl to, kad esu antrojo penketo lyderis, o dėl to, jog esu šioje komandoje. Mes visi kartu dirbame labai gerai“, – teigė gynėjas.

Tiesa, po pirmosios ketvirtfinalio rungtynių pusės ispanai atsilikinėjo rezultatu 43:52, tačiau pasak D.Brizuelos komandą pertraukos metu įkvėpė veteranas Rudy Fernandezas.

„Jis mus gerokai išbarė. Jis yra mūsų lyderis ir mus pažadino. Niekas nebuvo patenkintas mūsų žaidimu“, – kalbėjo D.Brizuela.

Pusfinalyje, penktadienį ispanai susitiks su šeimininkais vokiečiais, kurie kitame ketvirtfinalyje 107:96 nugalėjo graikus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.