EUROLYGA 2023

Smūgis Ispanijos vyrų krepšinio rinktinei: pasaulio čempionato kovas praleis Lorenzo Brownas

Ispanijos vyrų krepšinio lyderis Europos čempionate Lorenzo Brownas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė, kad artėjančiame FIBA pasaulio čempionate neprisijungs prie Ispanijos rinktinės, kadangi nori išsigydyti įsisenėjusią traumą.

 Lorenzo Brownas<br>FIBA nuotr.
 Lorenzo Brownas<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2023, 12:10 AM

Praėjusiame Europos čempionate L.Brownas rinko po 15,2 taško, 7,6 rezultatyvaus perdavimo ir sukaupdavo vidutiniškai po 15,3 naudingumo balo. Be to, L.Brownas, surengęs tokį pasirodymą, pateko į simbolinį Europos čempionato penketuką.

Eurolygoje gynėjas žaidė Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, kurioje buvo vienas svarbiausių klubo žaidėjų – 16,4 taško, 5,5 rezultatyvaus perdavimo ir 16,1 naudingumo balo.

Primename, kad L.Brownas turi dvigubą JAV ir Ispanijos pilietybę.

Pateikiame visą L.Browno žinutę krepšinio sirgaliams.

„Gaila, bet aš nedalyvausiu FIBA pasaulio čempionate su savo broliais iš Ispanijos rinktinės.

Europos čempionate, kuris vyko praėjusį rudenį, patyriau traumą ir neturėjau laiko atsistatyti, iškart šokdamas į Eurolygos batalijas.

Aš kalbėjau su trimis skirtingais specialistais, kurie man sakė, kad poilsis ir reabilitacija yra vieninteliai būdai, padėsiantys artėjantį sezoną pradėti visu 100 procentu.

Mano viltis – atstovauti Ispanijos vyrų krepšinio rinktinę 2024 Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Po daug pergalvojimo ir konsultacijų – šis sprendimas yra geriausias, norint 2024-aisiais kovoti dėl mūsų bendro tikslo – aukso Paryžiuje.

Aš esu dėkingas Ispanijos krepšinio federacijai, treneriui Sergio Scariolo ir jo personalui, mano komandos draugams ir sirgaliams, kurie mane pasitiko išskiestomis rankomis.

Tikiuosi, kad dar turėsiu galimybę jus (Ispanijos rinktinės sirgaliai – red.) laimingais“, – rašė L.Brownas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.