EUROLYGA 2023

Į amžinų varžovų stovyklą perbėgęs K. Sloukas: „Kai žaidžiau „Fenerbache“, mane daugiau nušvilpinėdavo „Olympiakos“ sirgaliai nei „Panathinaikos“ aistruoliai“

Kostas Sloukas šią vasarą perėjo iš Pirėjo „Olympiakos“ į amžinų prieš Atėnų „Panathinaikos“ ekipą, tačiau krepšininkas teigė, kad blogesnių daugiau blogesnių reakcijų Graikijos arenose sulaukė iš „Olympiakos“ nei iš „Panathinaikos“ aistruolių.

 Kostas Sloukas<br> FIBA nuotr.
 Kostas Sloukas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 8:14 AM, atnaujinta Oct 23, 2023, 12:58 PM

K.Sloukas dalyvavo spaudos konferencijoje, kuri yra skirta „Pavlo Giannakopoulos“ turnyrui, kur gynėjas kalbėjo apie ankstesnes patirtis turnyre bei išskyrė tai, kaip jį sutiko „Oly“ ir „Pao“ sirgaliai, kuomet jis žaidė Stambulo klube.

„Kaip varžovas, jaučiausi keistai, kadangi man sirgaliai plojo, kas nėra įprasta tiems žaidėjams, kurie žaidė „Olympiakos“ klube. Žmonės gerbia mano būvimą aikštelėje ir aš jų neprovokavau. Tiesa yra ta, kad tuomet, kai žaidžiau „Fenerbache“, mane daugiau nušvilpinėdavo „Olympiakos“ sirgaliai nei „Panathinaikos“ aistruoliai.

Aš jau patyriau „Pao“ sirgalių meilę ir nekantrauju, kol jie bus šalia mūsų, kad kartu pasiektume ypatingus dalykus. Kalbant apie šį sezoną – esu optimistas“, – dėstė patyręs įžaidėjas.

Primename, kad K.Sloukas „Olympiakos“ gretose žaidė nuo 2008 iki 2015 metų ir nuo 2020 iki 2023 metų vasaros, kuomet pasirinko kitą karjeros stotelę, kuri taip pat yra jo gimtinėje, Graikijoje – Atėnų „Panathinaikos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.