EUROLYGA 2023

„Olympiakos“ gali susilaukti rimtų nuobaudų dėl rasistiškų gerbėjo užgauliojimų teisėjo atžvilgiu

Pirėjo „Olympiakos“ penktadienį Eurolygoje 56:63 pralaimėjo „Valencia Basket“ ekipai, o dėl vieno gerbėjo veiksmų klubas gali susilaukti rimtos nuobaudos.

 Josephas Bisangas<br>Scanpix nuotr. 
 Josephas Bisangas<br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2023, 11:15 AM

Likus žaisti 26 sekundes, šalia aikštelės sėdėjęs „Olympiakos“ gerbėjas pradėjo įžeidinėti tamsiaodį rungtynių teisėją Josephą Bisangą bei pavadinu jį bezdžione.

Tikimasi, kad prieš „Olympiacos“ bus pradėta drausminė procedūra po sirgaliaus rasistinių įžeidinėjimų.

Graikijos klubas sureagavo žaibiškai ir itin griežtai. „Olympiakos“ pasmerkė tokius gerbėjo veiksmus bei uždraudė šiam patekti į areną iki gyvenimo galo.

„Olympiakos“ visada buvo prieš bet kokią rasizmo formą ir veiksmus. Dėl šios priežasties vienareikšmiškai smerkiame šios dienos žodinį mūsų komandos „fano“ puolimą prieš vieną iš rungtynių teisėjų. Taip pat pranešame, kad jo abonementas iš karto panaikinamas, o įėjimas į „Taikos ir draugystės“ areną uždraustas visam laikui“, – oficialiame pranešime skelbė Pirėjo klubas.

Tiesa, ar tik tuo „Olympiakos“ atsipirks dar nėra aišku. Blogiausias įmanomas scenarijus – klubas bus priverstas kurį laiką žaisti namų rungtynes be sirgalių tribūnose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.