EUROLYGA 2023

Atsinaujinęs Moterų bėgimas kviečia pajudėti ir skirti laiko sau

„Diena priklauso tau!“ - tokiu šūkiu bėgimo entuziastes pasitinka Moterų bėgimo organizatoriai. Birželio 17 dieną Vilniuje vyksiantis vienintelis toks Lietuvoje bėgimas kvies ne tik išbandyti jėgas trasoje, bet ir pasilepinti.

 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
 Moterų bėgimas 2016 m.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 5, 2017, 4:59 PM

Šventei pasirinkta erdvė prie Baltojo tilto – netoli miesto centro esanti, tačiau tuo pačiu draugiška šeimai vieta. Čia bėgikių lauks 5 kilometrų distancija.

Organizatoriai visoms dalyvėms žada dovanas ir pramogas. Kiekviena užsiregistravusi bėgimo dalyvė dovanų gaus „Nike“ marškinėlius, o prie starto linijos įrengtoje poilsio erdvėje galės smagiai praleisti laiką: pasilepinti grožio procedūromis, masažais ar tiesiog paplepėti prie arbatos puodelio.

Du bėgimai jungiasi į vieną

Pastaruosius kelerius metus išskirtinai moterims buvo rengiami du bėgimai – birželį ir rugpjūtį. Šįmet šias sporto šventes nuspręsta sujungti į vieną. Tad birželio 17 dieną Vilniuje vyks vienintelis toks Lietuvoje.

Iki šiol moterų bėgimai sutraukdavo apie du tūkstančiai dalyvių. Tokį skaičių organizatoriai tikisi išlaikyti ir šiais metais. Renginys skirtas išskirtinai moterims, tačiau „Pritt vaikų bėgime“ gali dalyvauti ir berniukai iki 12 metų.

Moterų bėgimas – krūties vėžio prevencijai

Keičiasi bėgimo marškinėlių spalva, bėgimo pavadinimas, trasa, tačiau renginio tikslas jau kelintus metus lieka tas pats - krūties vėžio prevencija. Renginio metu kvalifikuoti medikai moteris konsultuos apie krūties vėžio prevenciją, mokys kaip pasitikrinti pačiai, kaip dažnai tai daryti ir kur kreiptis atsiradus įtarimams.

Renginio metu konsultuos Nacionalinio vėžio instituto specialistai, o iš dalyvių registracijos mokesčio surinktos lėšos bus skirtos echoskopo aparatui įsigyti. Ši priemonė padeda nustatyti ankstyvąją vėžio stadiją.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.