EUROLYGA 2023

Olimpinėje atrankoje kovosianti Lietuvos ledo ritulio rinktinė jau treniruojasi Budapešte

Lietuvos nacionalinė ledo ritulio rinktinė atvyko Į Budapeštą (Vengrija), kur olimpinės atrankos turnyre dėl teisės žaisti finaliniame atrankos etape kovos su Vengrija, Olandija ir Kroatija.

Lietuvos rinktinė kovos su vengrais, olandais ir kroatais.<br>M. Kulbis
Lietuvos rinktinė kovos su vengrais, olandais ir kroatais.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2012, 2:27 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 3:11 PM

Strategas pabrėžė, kad visi 22 ledo ritulininkai turi jaustis laimingi patekę į rinktinę, kuri turi galimybę kovoti olimpinėje atrankoje. B. Hakė kaip pavyzdį komandai pateikė vyriausią ekipos žaidėją Šarūną Kuliešių, kuris Lietuvos rinktinės garbę gynė 16 pasaulio čempionatų ir juokais pridūrė, jog tokį pasiekimą reiktų įrašyti į Guinnesso rekordų knygą. Vokietis pasidžiaugė nauju federacijos, ledo ritulio aplinkos žmonių požiūriu į ledo ritulį ir tvirtino, kad rimto požiūrio tikisi ir iš visų žaidėjų. Po pusvalandį trukusio susirinkimo komanda susirinko į pirmąją treniruotę, kuri buvo surengta visai šalia arenos lauke. Komanda trumpai ir nesunkiai mankštinosi, kadangi po pietų laukia dar viena treniruotė, šįsyk ant ledo. Tačiau pagrindinės arenos ledo išbandyti nepavyks – organizatoriai komandai suteikė netoliese esančios pagalbinės arenos ledą. Penktadienį rinktinės laukia pirmoji kova su turnyro favorite laikoma Vengrijos komanda. Patys vengrai spėlioja kiek žiūrovų susirinks į aikštelės šeimininkų pirmąsias rungtynes. Arena talpina beveik 10 tūkstančių žiūrovų per ledo ritulio rungtynes ir kai kurie vietiniai tvirtina, jog arena turi būti pilna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.