EUROLYGA 2023

Lietuvos aštuonvietė - pasaulio jaunių irklavimo čempionato pusfinalyje

Trakuose tęsiasi pasaulio jaunių

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 8, 2013, 3:10 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 1:46 AM

Ketvirtadienį pirmoji iš lietuvių atrankos varžybose startavo aštuonvietės su vairininku įgula - Jonas Mockevičius, Tautvydas Vaitkūnas, Jurgis Jurgilevičius, Mantas Muliuolis, Saulius Ilonis, Gediminas Girdvainis, Mantas Malakauskas, Rokas Gedrimas ir Dovydas Donskis.

Trečiajame atrankos plaukime Lietuvos irkluotojai 2000 m distanciją įveikė per 6 minutes 17,91 sekundės ir, aplenkę Danijos (6:34,69) bendraamžius, užėmė trečiąją vietą bei pateko į pusfinalį.

Pusfinalyje varžysis ir pirmą bei antrą vietas šiame plaukime užėmusios Serbijos (5:52,69) bei Australijos (5:54,18) įgulos.

Nesėkmingai paguodos plaukimuose startavo pirmosios dvi Lietuvos įgulos: vaikinų pavienė keturvietė (Povilas Poškus, Simonas Gedmontas, Matas Lukoševičius, Petras Poškus) savo plaukime liko šešta ir tęs kovą C finale (dėl 13-18 vietų), o vaikinų pavienė dvivietė (Povilas Stankūnas ir Tomas Rakauskas) pirmajame paguodos plaukime tenkinosi ketvirtąja pozicija ir toliau varžysis tik E finale (dėl 19-22 vietų).

Savo klasių paguodos plaukimuose dar varžysis vaikinų porinė keturvietė (Armandas Kalmelis, Dovydas Nemeravičius, Lukas Virganavičius, Linas Bernotas) ir vienvietininkė Viktorija Senkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.