EUROLYGA 2023

Rasa Drazdauskaitė bėgimo sezoną sieks užbaigti nauju rekordu

Spalio 11, nuaidėjus „Gintarinės jūrmylės 2014“ varžybų startą skelbiančiai patrankai, olimpietė, daugkartinė Lietuvos čempionė, Rasa Drazdauskaitė sieks pagerinti 3 jūrmylių trasos rekordą. Jai konkurenciją sudaryti tikisi ir kitos „Kauno maratono klubo“ narės – Loreta Kančytė, Milda Vilčinskaitė, Vytautė Pabiržytė.

R.Drazdauskaitė nori skambiai baigti sezoną.
R.Drazdauskaitė nori skambiai baigti sezoną.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 11:45 PM

3 jūrmylių trasos rekordas (18.56,0) prieš penkis metus buvo pasiektas pačios R. Drazdauskaitės. Sportininkė tiki, kad pergalė ir rekordo pagerinimas šeštadienį vyksiančiose varžybose butų puikus sėkmingų varžybų sezono užbaigimas.

„Tai paskutinės šio bėgimo sezono varžybos, kuriuose sieksiu aukštų rezultatų. Sezonas buvo įtemptas, bet sėkmingas, sėkmingai jį norisi ir užbaigti. Tiesa, tai nebus lengva, į šias varžybas susirenka pajėgiausios Lietuvos bėgikės: Živilė ir Eglė Balčiūnaitės, Vaida Žūsinaitė. taip pat atvyksta stiprių varžovių iš užsienio. Bet kovosiu dėl aukščiausios vietos ir sieksiu pagerinti trasos rekordą“, - apie artėjančias varžybas pasakojo sportininkė.

„Kauno maratono klubo“ sportininkai dalyvaus ir 6 jūrmylių trasoje. Čia dėl čempiono vardo kovos Vilniaus maratono nugalėtojas Remigijus Kančys. Šioje trasoje startuoti planuoja ir Jonas Beleška bei Tomas Bizimavičius. Iš viso „Gintarinės jūrmylės 2014“ varžybose dalyvauti planuoja apie 20 „Kauno maratono klubo“ sportininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.