EUROLYGA 2023

Amerikietiškojo futbolo žvaigždė nustebino komentarais apie alų

Peytonas Manningas du kartus pareklamavo „Budweiser“ alų per interviu po „Denver Broncos“ pergalės prieš „Carolina Panthers“, „Super Bowl 50“ renginyje, skelbia „Business Insider.“

Du kartus paminėjęs „Budweiser“ alų, P.Manningas uždirbo 2,8 milijonus eurų įmonei, į kurią yra investavęs.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Du kartus paminėjęs „Budweiser“ alų, P.Manningas uždirbo 2,8 milijonus eurų įmonei, į kurią yra investavęs.<br>„Reuters“/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2016, 4:41 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 9:37 PM

Pirmajame interviu po rungtynių, „CBS“ žurnalistė Tracy Wolfson teiravosi P.Manningo dėl galimo jo išėjimo į pensiją. P.Manningas atsakė „Šianakt gersiu daug „Budweiser“ alaus, Tracy.“

Renginio „Super Bowl“ metu, 30 sekundžių reklama kainuoja maždaug 4,48 milijonus eurų (5 milijonus dolerių), o P.Manningas „Budweiser“ alų išreklamavo nemokamai, mini „Fox Business.“

Iš pradžių buvo spėliojama, kad įmonė „Anheuser-Busch“ sumokėjo P.Manningui reklamuoti jų produktą nacionalinės televizijos eteryje. Tai skambėjo kaip įtikinama teorija, turint galvoje, kad P.Manningui paminėjus „Budweiser“ alų vos du kartus, jis sugebėjo įmonei „Anheuser-Busch“ uždirbti maždaug 2,87 milijonus eurų (3,2 milijonus dolerių).

Tačiau, vyriausiasis įmonės „Variety“ televizijos redaktorius Brianas Steinbergas teigė socialiniame tinkle „Twitter“, kad jam įmonė „Anheuser-Busch“ atskleidė nemokėjusi P.Manningui paminėti „Budweiser“ alaus ir dėl to likusi maloniai nustebinta.

Kiti spėlioja, jog P.Manningo sprendimas įvardinti „Budweiser“ alų du kartus iš tiesų buvo įrodymas, kad 39 metų amerikietiškojo futbolo puolėjas ketina išeiti į pensiją. 2010 metais kanalo „ESPN“ žurnalistas Darrenas Rovellas rašė, kad Nacionalinė futbolo lyga (NFL) draudžia žaidėjams reklamuoti alkoholinius gėrimus. Paminėdamas „Budweiser“ alų, P.Manningas arba nurodė, kad nebėra veiksnus žaidėjas, arba nusižengė NFL taisyklėms.

Taip pat sklinda gandai, jog P.Manningas paminėjo „Budweiser“ alų, nes galimai yra investavęs į savo gimtinėje Luizianos valstijoje esančias dvi „Anheuser-Busch“ urmines parduotuves. Pasirodo, kad tai nėra pirmas kartas, kai P.Manningas pranešė norįs gerti „Bud Light“ alų po pergalės rungtynėse.

D.Rovello teigimu, „visi ženklai rodo“, kad P.Manningas yra investavęs į „Budweiser“ platintoją Luizianoje.

Kaip įrodymą, D.Rovellas pateikė San Antonio verslo leidinio „Beer Business Daily“ pranešimą apie P.Manningo investicijas.

Kol kas nepasirodė jokio komentaro iš P.Manningo agento, bet dauguma žmonių yra įsitikinę, jog amerikietiškojo futbolo puolėjas taip pat yra ir verslininkas. Tačiau nepaisant pergalės ir verslo gyslos demonstravimo sekmadienį, panašu, kad P.Manningas nusižengė NFL taisyklėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.