EUROLYGA 2023

Seksualios žaidynės: greitos pažintys ir begalybė prezervatyvų

Nusileidus varžybų uždangai pasauliui olimpinės žaidynės tarsi sustoja, tačiau tikrai ne jų dalyviams. Ir kol vieni olimpiečiai ilsisi, kiti ieško nuotykių.

Plaukikai Rio sulaukia daug dėmesio.<br>„Instagram.com“ nuotr.
Plaukikai Rio sulaukia daug dėmesio.<br>„Instagram.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-10 12:35, atnaujinta 2017-09-28 11:08

Olimpiniame kaimelyje vis daugiau sportininkų naudojasi pažintims ieškoti skirtomis telefonų programėlėmis. „Tinder“ vartotojų tarp Rio svečių – apstu.

„Tinder“ programėlėje galima rasti faktiškai kiekvienos sporto šakos atstovų, kurie rašo: „Turiu daug laisvo laiko“, „Ieškau linksmybių Rio!“.

Pažintys tarp olimpiečių – įprasta žaidynių dalis, tačiau šį procesą gerokai palengvino ir pagreitino mobiliosios programėlės.

„Tinder“ atstovė spaudai Rosette Pambakian teigė, kad programėlės naudojimas Rio pasiekė neregėtas aukštumas.

„Tinder“ leidžia greituoju būdu pasirinkti žmones, su kuriais norėtum susipažinti. Pasirinkus reikiamą teritoriją galima pamatyti čia esančių žmonių nuotraukas, o tada rinktis veiksmą: nuotrauką stumti į kairę ir žmogų atmesti arba ją stumti į dešinę ir laukti, ar tas žmogus padarys tą patį.

R.Pambakian teigė, kad per savaitgalį „Tinder“ vartotojų Rio padaugėjo 129 procentais. Kompanija tikisi, kad šis skaičius tik augs.

Švedijos rinktinės narys Marcus Nymanas teigė, kad jau per pirmąją dieną Rio galėjo susipažinti su 10 žmonių.

„Daug sportininkų naudojasi šia programėle“, – sakė 25 metų atletas.

Rio yra apie 10 tūkstančių sportininkų, jie gyvena teritorijoje, kurioje yra 31 pastatas. Olimpinis kaimelis – gana toli nuo gražiųjų Rio paplūdimių.

„Olimpiadoje visada yra daug seksualinės energijos, – sakė interneto ir mobiliųjų pažinčių programėlių ekspertė Julie Spira. – Jauni sportininkai ir delegacijų nariai ir ankstesnėse olimpiadose gausiai naudojosi programėlėmis, bet dabar „Tinder“ populiarumas vis auga ir auga.“

Tai pastebėjo ir Rio organizatoriai. Sportininkams šiemet skirta apie 450 tūkstančių prezervatyvų. Tai – beveik triskart daugiau nei Londone.

Šalių olimpiniai komitetai netrukdo tokioms pažintims. Nors apsauga sustiprinta, australams „Tinder“ ir kitas programėles naudoti galima. JAV sportininkai irgi neišgirdo „ne“.

„Tinder“ yra daugybė sportininkų ir dauguma jų save pristato nuotraukose, kuriose dėvi tik maudymosi kostiumėlius šalia baseino ar paplūdimyje.

27 metų prancūzų fechtuotojas Yemi Apithy teigė, kad „Tinder“ naudojasi tik norėdamas prasiblaškyti.

„Sutinkame žmonių iš skirtingų šalių“, – sakė jis.

Ar pats jau spėjo ką nors susirasti?

„Žinoma, – atsakė jis. – Aš – gražus berniukas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.