EUROLYGA 2023

Per Čempionų lygos mačą užmigęs komentatorius: „Nebuvau girtas“

Rusijos sporto kanalas „Mač TV“ pranešė, kad nuo darbo nušalino vieną garsiausių šios šalies komentatorių Vasilijų Utkiną. Priežastis – drausmės pažeidimas, nes gruodį vykusias Lėverkuzeno „Bayer“ ir „Barcelona“ rungtynes jis esą komentavo neblaivus.

V.Utkinas teisinasi, kad eteryje užmigo ne dėl girtumo.<br>https://sport-xl.org
V.Utkinas teisinasi, kad eteryje užmigo ne dėl girtumo.<br>https://sport-xl.org
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-20 10:17, atnaujinta 2017-06-10 16:16

Pats V.Utkinas laikosi savo versijos: „Jau kelerius metus mane kamuoja chroniškas miego sutrikimas. Nutiko taip, kad baigiantis „Bayer“ ir „Barcelona“ mačo pirmajam kėliniui aš užsnūdau ir kalbėjau į eterį per miegus“.

Sporto žurnalistas supranta televizijos kanalo vadovybės sprendimą ir nemato dramos. V.Utkinas sakėsi nustebęs dėl audringos visuomenės reakcijos, nes neįžvelgia jokio skandalo.

„Dėl miego turėčiau kreiptis pas gydytojus? O kas jums sakė, kad nesikreipiau? Tą darau, bet plačiau nepasakosiu, nes tai mano privatus gyvenimas“, – teigė V.Utkinas, kuris nebuvo informuotas, kiek laiko truks nušalinimas.

Komentatorius neatsakė, ar jis atsimena, ką kalbėjo per skandalingą transliaciją: „Visi puikiai matė, kad pirmos 30 minučių buvo absoliučiai normalios, paskui aš užmigau, o vėliau normaliai komentavau antrąjį kėlinį. Visiškai akivaizdu, kad taip įvyko dėl chroniško neišsimiegojimo. Nebuvau girtas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.