EUROLYGA 2023

Privalote pamatyti: neįtikėtinas triukas, po kurio varžovės supainiojo krepšius

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2017, 12:39 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 4:05 PM

JAV koledžų lygoje (NCAA) rungtyniaujanti „Louisville“ moterų komanda pademonstravo neįtikėtiną gudrumą. Susitikimo su „Duke“ ekipa metu jos taip apgavo varžoves, jog šios gynėsi priešingoje aikštės pusėje nei turėtų.

Tai joms padaryti padėjo genialus trenerio Jeffo Waltzo sumanymas, kuris profesionaliame krepšinyje iki šiol matomas itin retai. Jo vadovaujama komanda prieš prasidedant antrąjam kėliniui specialiai išsirikiavo savo aikštės pusėje, lyg ruoštųsi būtent ta kryptimi kurti ataką. Į situaciją nesigilinusios varžovės gintis taip pat atsistojo šalia jų ir savo krepšiui atsuko nugaras.

Tačiau tuomet „Louisville“ ekipos žaidėjos išsimetė kamuolį iš už šoninės linijos ir netrukdomos varžovių pelnė lengvus taškus- iš po krepšio juos įmetė Briahanna Jackson. Po tokio kuriozo nesusipratusios varžovės liko priblokštos nuostabos.

Šis šypseną keliantis nutikimas jau spėjo plačiai nuskambėti žiniasklaidoje ir yra tituluojamas labiausiai trikdančia gydrybe krepšinyje.

„Pamačiusios ataką varžovės juokėsi iš mūsų ir aš galvojau, kodėl jos tai daro, bet kai pelnėme taškus, jos suprato, kas įvyko“, – apie linksmą epizodą kalbėjo J.Waltzas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.