Į stilingą pavasarį grupės „Magnit“ merginos žengia su meile

Grupės „Magnit“ merginos pavasariui pasiruošė iš širdies – tapo ryškiomis ir gundančiomis viliokėmis.<br>D.Gražio nuotr., grožio studijos „Kristina“ šukuosenos, R.Pakeltytės („Make My Day“) makiažas.
Grupės „Magnit“ merginos pavasariui pasiruošė iš širdies – tapo ryškiomis ir gundančiomis viliokėmis.<br>D.Gražio nuotr., grožio studijos „Kristina“ šukuosenos, R.Pakeltytės („Make My Day“) makiažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė („Lietuvos rytas“)

2015-03-19 09:46, atnaujinta 2018-01-09 13:02

Į langus besibeldžiantis pavasaris grupės „Magnit“ merginoms Kristinai Ivanovai (27 m.), Laurai Navikaitei (24 m.) ir Emilijai Katauskaitei (24 m.) jau šildo širdį. Naujojoje fotosesijoje išsilaisvinusios iš stingdančio šalčio dainininkės neslepia: „Spinduliuodamos subtilų moteriškumą su meile žengiame į stilingą pavasarį.“

Išaušęs pavasaris trijulei – gaivos, geros nuotaikos, šypsenų ir meilės simbolis. Mintį, kad įsimylėjusi moteris pražysta gražiausiomis spalvomis, merginos nutarė panaudoti naujoje grupės fotosesijoje.

Įsikūnijusios į praėjusio amžiaus 6-ojo dešimtmečio stilių Kristina, Laura ir Emilija grįžo į laikus, kai moterys spinduliavo seksualumą. Joms atsiskleisti padėjo ryškiai raudoni lūpų dažai, žirniukų motyvai, keliasluoksniai sijonai, diržai, nepamirštami to laikotarpio aksesuarai ir būtinai pirštinaitės.

„Truputis seksualumo ir moteriškumo dar niekam nepakenkė. Meskite šalin kelnes, pabrėžkite savo nuostabią figūrą, nešiokite sijonus bei sukneles. Visa tai taip moteriška“, – ragino grupės lyderė Kristina.

Ji neslepia – sukantis kaip voverei rate su grupės darbais, grožio studijos priežiūra bei netrukus prasidėsiančiu projektu „Chorų karai“ su Tauragės Auksiniu choru jai padeda jausmas, kad yra mylima ir mylinti.

Vestuvėms su sužadėtiniu verslininku Andriumi Broku besiruošianti jauna moteris kupina jausmų. Ir naujausias „Magnit“ kūrinys „Laiko rate“ – išjaustas, alsuojantis moteriška išpažintimi ir išgyvenimais.

Grupės narė Laura, jau kurį laiką puoselėjanti šiltus jausmus Žilvino Žvagulio sūnui Ryčiui, pritaria Kristinai: meilė širdžiai suteikia šilumos ir gerumo. Pavasarį gimusi mergina itin mėgsta šį metų laiką.

„Visada svajojau apie žmogų, kuris pirmiausia būtų geriausias draugas, kai jis patinka toks, koks yra. Būtent taip dabar jaučiuosi su Ryčiu.

Kartu esame dar palyginti neseniai, tačiau jau spėjome vienas kitą pažinti. Smagu leisti laisvalaikį kartu – turime daug bendrų pomėgių, abu mėgstame suktis virtuvėje. Mūsų veikla atima bene visus savaitgalius. Nelengva rasti laisvą vakarą ir drauge atsigerti mėgstamos arbatos“, – šypsojosi Laura.

Mergina labai vertina laiką dviese, nes kartu apsigyventi pora neskuba. Ji nemano, kad buitis griauna santykius ir žlugdo romantiką, tačiau bendram gyvenimui reikia pribręsti.

„Šis pavasaris man kitoks – kupinas mėgstamos veiklos, malonių rūpesčių ir meilės širdyje. Esu laiminga ir neketinu to slėpti“, – kalbėjo L.Navikaitė.

Emilijai pavasaris pirmiausia – energija, kurios po žiemos ji jaučiasi nestokojanti. Galva merginai svaigsta nuo naujų idėjų ir darbų. Norisi keistis, norisi matyti aiškiau, girdėti garsiau, norisi pamilti gyvenimą iš naujo.

„Šis metų laikas tikrai neapsieina be meilės. Taip, aš įsimylėjusi! Įsimylėjusi pavasarį, saulę, gėles, gamtos kvapus ir garsus – viską, kas gyva. Pavasarį visada primenu sau, kaip svarbu mylėti save, leisti sau tiesiog sustoti ir pasimėgauti akimirkos grožiu“, – šypsojosi energingoji E.Katauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.