Sulysęs Jamie Oliveris atskleidė savo sėkmės paslaptį

Vienas žinomiausių virtuvės meistrų Jamie Oliveris ilgai aplinkinius mokė sveikos mitybos paslapčių. Vis dėlto virtuvės šefas neretai sulaukdavo kritikos, kad pats nelabai paklūsta šioms taisyklėms ir apskritai jam derėtų numesti svorio. Šiemet 40-ąjį gimtadienį atšventę Jamie davė atsaką paskalų nešiotojams – pradėjo vykdyti sveikatingumo programą, dėl kurios ne tik tapo sveikesnis, bet ir akivaizdžiai sulieknėjo.

Šiandien žinomiausias virtuvės šefas Jamie Oliveris (40 m.) atrodo kur kas lieknesnis nei prieš penkerius metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Šiandien žinomiausias virtuvės šefas Jamie Oliveris (40 m.) atrodo kur kas lieknesnis nei prieš penkerius metus.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jamie Oliveris 2015-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jamie Oliveris 2015-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jamie Oliveris 2012 metais.<br>Scanpix nuotr.
Jamie Oliveris 2012 metais.<br>Scanpix nuotr.
Jamie Oliveris 2010-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Jamie Oliveris 2010-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

lrytas.lt

Aug 30, 2015, 11:40 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 7:52 AM

Anksčiau ganėtinai putlus ir tikrą maisto mėgėją priminęs vyras atsikratė ne vieno kilogramo ir dabar atrodo kur kas patraukliau. Norėtumėte pasiekti panašų rezultatą? Sekite J.Oliverio pėdomis.

Anksčiau vos tris ar keturias valandas per parą miegojęs Jamie dabar į lovą gulasi 10 valandą vakaro.

„Miegas man tapo neįtikėtinai svarbus. Aš niekada pakankamai neišsimiegodavau ir to visai nesureikšmindavau.  Dabar kai mažajam Buddy (Jamie ketverių metų sūnus, – Red.) liepiu eiti į lovą, aš ir pats einu miegoti“, – pasakojo J.Oliveris.

Virtuvės guru taip pat prisipažino, kad teko atsisakyti alkoholio darbo dienomis, mat šis turi daug kalorijų. Taip pat į savo mitybą įtraukti daugiau organizmui naudingų riešutų, kiaušinių ir net jūrų dumblių.

„Suvalgykite saują riešutų kasdien ir jūsų gyvenimo trukmė pailgės trimis metais. Be to, riešutai perpus sumažina širdies smūgio riziką. Duokite riešutų ir savo vaikams“, – sakė kulinaras.

Bene visų svarbiausia – J.Oliveris prisipažino atsisakęs skysčius organizme kaupiančios druskos. Ją vyras pakeitė įvairiomis žolelėmis ir prieskoniais.

„Auginkite prieskonines žoles. Naudokite jas vietoje druskos. Šildomame maiste yra daug druskos, bet gamindami patiekalą patys galite druską pakeisti žolelėmis“, – patarė Jamie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.