Žvaigždžių savaitėje – nepagydoma Celine Dion liga ir nepasitenkinimas serialu apie Meghan Markle ir Harry

Kiekvieną savaitę „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Meghan Markle, Harry ir Celine Dion.
 Meghan Markle, Harry ir Celine Dion.
 Meghan Markle ir Harry.
 Meghan Markle ir Harry.
 Kristie Alley.
 Kristie Alley.
 Elonas Muskas.
 Elonas Muskas.
 Kanye Westas.
 Kanye Westas.
 Hilary Duff.
 Hilary Duff.
 Celine Dion.
 Celine Dion.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Dec 18, 2022, 3:59 PM

Pralaimėjo kovą

Amerikiečių aktorė Kirstie Alley pralaimėjo kovą su vėžiu. Moteris mirė eidama 72-uosius metus.

Labiausiai Kirstie išgarsėjo humoro seriale „Į sveikatą“ („Cheers“), už jį ji 1991 m. gavo „Emmy“ apdovanojimą ir Auksinį gaublį. 1997–2000 m. ji vaidino komedijoje „Veronica’s Closet“ ir buvo nominuota „Emmy“ ir Auksiniam gaubliui.

Prisiminė siaubingus jaunystės metus

Amerikiečių aktorė ir dainininkė Hilary Duff (35 m.) prisipažino, kad būdama septyniolikos kovojo su valgymo sutrikimais. Pasak aktorės, anksti užklupęs populiarumas ir nuolatinis buvimas dėmesio centre suformavo požiūrį, kad darbas prieš kameras reikalauja itin išpuoselėtos bei lieknos figūros.

„Tai buvo siaubingas laikotarpis“, – interviu žurnalui „Women’s Health Australia“ komentavo H.Duff.

Vis dėlto bėgant metams pasikeitė aktorės požiūris į save – šiandien jai svarbiausia, kaip ji jaučiasi, o ne kaip atrodo jos kūnas.

„Užuot puoselėjusi savo išorinį grožį, šiandien aš užsiimu tokia veikla, kuri padeda man jaustis stipresnei. Geresnei savijautai taip pat labai padeda ir subalansuota mityba, kokybiškas miegas bei laikas su žmonėmis, kurie dalijasi tokiu pat požiūriu kaip ir aš“, – teigė H.Duff.

Serga itin reta liga

Dainininkei Celine Dion (54 m.) diagnozuotas labai retas neurologinis sutrikimas, vadinamas sustingusio žmogaus sindromu. Jis diagnozuojamas vienam iš milijono. Dėl ligos dainininkė buvo priversta atšaukti gastroles po Europą. Dainininkę kamuojanti liga – nepagydoma. Dėl jos žmogaus raumenys nekontroliuojamai įsitempia, palaipsniui kūnas sustingsta.

Serialas kaitina aistras

Gruodžio 8 dieną „Netflix“ platformoje pasirodė dokumentinis serialas „Harry & Meghan“. Jau jo anonsas, kuriame paviešinta princo Harry (38 m.) ir jo žmonos Meghan Markle (41 m.) gyvenimo ištrauka, sukėlė didžiules aistras.

„Žvelgti į praeitį dabar tikrai sunku. Kas, po galais, nutiko? – anonse kalba princas Harry. – Šeimoje vyrauja hierarchija. Žinote, yra nutekėjusios informacijos, taip pat – sukurtų istorijų.“

Anonse matoma ir velionė princo motina Diana.

„Už institucijos ištekėjusių moterų skausmas ir kančia, – toliau mįslingai kalba jis. – Buvau išsigandęs. Nenorėjau, kad istorija kartotųsi.“

Ištraukoje girdimas ir M.Markle balsas.

„Supratau: „Jie niekada tavęs neapgins“, – kalba ji.

Sunkūs sprendimai

Reperį Kanye Westą (45 m.) Elonas Muskas (51 m.) pašalino iš socialinio tinklo „Twitter“. Šį sprendimą Elonas priėmė po to, kai prieštaringai vertinamas reperis paskelbė paveikslėlį, kuriame buvo pavaizduota svastika, susipynusi su Dovydo žvaigžde.

„Tik patikslinu, kad jo paskyra sustabdyta dėl smurto kurstymo, o ne dėl nepadorios mano nuotraukos“, – atsakydamas į K.Westo „Twitter“ žinutę sakė socialinio tinklo savininkas E.Muskas.

Kanye buvo pasidalijęs nuotrauka, kurioje E.Muskas be marškinėlių apipurškiamas vandeniu, su prierašu: „Visada prisiminkime tai kaip paskutinį mano „Twitter“ įrašą.“

E.Muskas, kuris anksčiau save vadino absoliučios žodžio laisvės šalininku, ne kartą yra sakęs, kad, jo manymu, „Twitter“ turėtų būti leidžiamas bet koks įstatymais nedraudžiamas turinys, ir, spalio mėnesį perėmęs tinklo valdymą, siekia jį pertvarkyti.

Nuo tada, kai perėmė platformą, E.Muskas atleido maždaug pusę „Twitter“ darbuotojų, įskaitant tuos, kuriems buvo pavesta kovoti su dezinformacija, o dalis kitų darbuotojų išėjo iš darbo savo noru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.