Ant raudonojo kilimo – dvi vienodos suknelės: Daina Bosas prasitarė, kaip puošėsi jos dukra

Į muzikinių apdovanojimų M.A.M.A. vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje verslininkų Dainos (52 m.) ir Antano (67 m.) Bosų šeima atvyksta jau ne vienus metus. Visuomet elegantiška D.Bosas šiemet pasipuošė garsių Londono mados namų „Safiyaa“ dviejų dalių juodos ir baltos spalvų kombinezonu. Ne vieno žvilgsnį atkreipė ir šventiškai atrodžiusi jos dvylikametė dukra Magdalena, vilkėjusi blizgančią rusvą suknelę, puoštą dviem didžiulėmis to paties audinio gėlėmis. Akylesni renginio dalyviai pastebėjo, kad ir dar viena mergina vilkėjo lygiai tokią pat suknelę.

 Antanas Bosas, Daina Bosas, dukra Magdalena.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Antanas Bosas, Daina Bosas, dukra Magdalena.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Renginio svečiai.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Renginio svečiai.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Antanas Bosas, Daina Bosas ir dukra Magdalena.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Antanas Bosas, Daina Bosas ir dukra Magdalena.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Renginio akimirka.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
 Renginio akimirka.<br>T.Bauro ir G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-02-04 14:48

Kai verslininkė po renginio į savo feisbuką įkėlė nuotraukas, Magdalenos suknelė iškart sulaukė keleto komentarų – neva kaip čia taip, negi kažkoks dizaineris tokiu pat rūbu apvilko dvi viešnias?

„Ta žavinga suknelė pirkta iš „Zara“ parduotuvės. Su nuolaida ji kainavo 25 eurus. Užsakydama ją internetu net nesukau galvos, kad ji bus ne vienintelė, nepuoselėjau tokių minčių.

Suknelė man pasirodė puiki, o kaina – tiesiog fantastiška. Už tiek gali rūbą pirkti kad ir vienam kartui. Tai masinės gamybos geros linijos prekė jaunimui. Man patinka jaunatviški „Zara“ drabužių sprendimai. Svarbu, kad drabužis tiktų ir patiktų.

Magdalena iš pradžių nebuvo sužavėta tokio drąsaus rūbo stiliaus. Žinote, kaip dabar rengiasi paaugliai, – apsmukusios kelnės, ilgi bluzonai, kedai. Ją aprengti trumpa blizgančia suknele atvirais pečiais buvo iššūkis, tačiau kartu su Marija (vyresnioji D.Bosas dukra) pavyko įkalbėti“, – pasakojo D.Bosas.

Mama Magdalenai pritaikė savo batelius, rankinuką ir džiaugėsi, kad ji atrodė puikiai, o prireikė tiek nedaug pinigų. O kai kam net pasirodė, kad suknelė – dizainerio kurtas rūbas.

Tąkart verslininkė dukrai nupirko ir antrą šventišką sidabrinės spalvos suknelę už tokią pat kainą ir tikisi, kad ji ras progą, kur ja pasipuošti.

Taip pat vilkinčią merginą per M.A.M.A. apdovanojimus jos abi pastebėjo, bet tai visai neaptemdė šventiškos nuotaikos. Ir piktoki komentarai po nuotraukomis joms atrodo tušti.

D.Bosas per kokias nors iškilmes dar niekada neteko sutikti taip pat vilkinčios moters.

„Mano drabužiai visai kitos kategorijos, jie išskirtiniai, gana brangūs, puošdamasi į renginį žinau, kad tokiu rūbu vilkėsiu tik aš viena.

Į „Safiyaa“ tinklalapį seniai atkreipiau dėmesį, man patinka čia pagal užsakymus kuriami vakariniai ir vestuviniai drabužiai. Pirmą kartą įsigijau jų kombinezoną, jaučiausi puikiai ir manau, kad tai pirmas, bet ne paskutinis mano pirkinys“, – sakė D.Bosas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.