Harry Styleso širdis ir vėl užimta – atlikėjas pastebėtas viešumoje bučiuojantis Emily Ratajkowski

Harry Stylesas (29 m.) Tokijuje dalyvavo koncertinio turo „Love on Tour“ pasirodymuose ir, pasirodo, laiko veltui nešvaistė. Savaitgalį internete paplito vaizdo įrašas, kuriame atlikėjas Harry bučiuoja modelį Emily Ratajkowski (31 m.). Kaip matyti filmuotoje medžiagoje, jiedu glaustėsi judrioje gatvėje ir nekreipė dėmesio į praeivius.

 Emily Ratajkowski, Harry Stylesas.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Emily Ratajkowski, Harry Stylesas.<br>Lrytas.lt koliažas.
 Harry Stylesas, Olivia Wilde.<br> Scanpix/SWNS.
 Harry Stylesas, Olivia Wilde.<br> Scanpix/SWNS.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 5, 2023, 12:26 PM

Naujienų portalui „The Sun“ patikimas šaltinis teigė, kad Harry ir Emily jau kurį laiką yra pažįstami, o šiais metais pradėjo daugiau laiko leisti kartu. Paprašius šaltinio pakomentuoti apie paviešintą vaizdo įrašą, kuriame pora aistringai bučiuojasi šis teigė: „Jie tikėjosi, kad kažkas gali tai pamatys, tačiau jie neturi ko slėpti“.

Neseniai apie jųdviejų romaną pasisakė ir pati manekenė. Žinoma moteris teigė, kad juodu su Harry'iu susitikinėja nuo vasario pradžios.

Tinklalaidėje „Going Mental with Eileen Kelly“, kuri buvo įrašyta likus dviems savaitėms iki užfiksuoto jųdviejų bučinio Japonijoje, E.Ratajkowski neslėpė jausmų ir pasakojo, koks atlikėjas yra nuostabus vyras.

„Ką tik pradėjau susitikinėti su žmogumi, kuris man patinka, todėl yra kitaip. Jis – puikus. Ko ieškau partneryje? Man patinka nepriklausomas žmogus. Manau, kad tai labai svarbu, nes gyvenu visavertį gyvenimą. Tikiuosi, kad susitikinėjimas su žmogumi, kuris turi daug veiklų savo gyvenime, padės išvengti problemų, kurių turėjau anksčiau“, – tuomet paslaptingai kalbėjo ji.

H.Stylesas tik praėjusį lapkritį išsiskyrė su dešimt metų vyresne režisiere Olivia Wilde, po beveik dvejų metų praleistų kartu. Tuomet pora teigė, kad daro santykių pertrauką, dėl nesutampančio požiūrio į gyvenimą. Populiarumu besimėgaujantis H.Stylesas daug keliauja po pasaulį koncertuoti, o O.Wilde turi įsipareigojimus Holivude bei nori daugiau laiko skirti savo vaikams.

Emily taip pat neseniai nutraukė savo santuoką. Jiedu su filmų prodiuseriu Sebastian Bear-McClard tik rugsėjį padavė skyrybų dokumentus ir dabar dalijasi sūnaus globa.

Modelis neseniai kalbėjo tinklalaidėje „High Low“, kurioje klausytojams prasitarė apie sunkumus susijusius su pasimatymais: „Kai tik einu į pasimatymą, visi apie tai sužino“.

Ir iš tiesų, prieš paviešintą vaizdo įrašą, kuriame E.Ratajkowski bučiuojasi su atlikėju H.Stylesu, viešumoje ji buvo pastebėta su Pete Davidson, Eric André, Jack Greer ir DJ Orazio Rispo.

Šiam skandalui, dėl naujai užgimusios poros, pikantiškumo suteikė tai, kad vos prieš dvi savaitės Emily ir Olivia buvo pastebėtos kartu besikalbančios vakarėlyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.