Būrys moterų stebino praeivius mindamos dviračius su aukštakulniais

Šeštadienį sostinės svečių ir gyventojų akį traukė netikėtas vaizdas – Gedimino prospektu dviračiais važiuojančių moterų būrys. Praeiviai nužiūrinėjo stilingai atrodančias moteris, kurios net dviračius mynė ryškiai raudonai pasidažiusios lūpas, avėjo aukštakulnius, vilkėjo sukneles. Spalvingame būryje galima buvo išvysti ir ryškiai rožine suknele pasipuošusią „Labo ryto“ vedėją Eglę Daugėlaitę. Apie trisdešimt moterų dvirates transporto priemones pasibalnojo tam, kad įrodytų, jog mankštintis galima elegantiškai, neaukojant dailios išvaizdos.

Būrys moterų stebino praeivius mindamos dviračius su aukštakulniais.<br>I. Jankauskaitė
Būrys moterų stebino praeivius mindamos dviračius su aukštakulniais.<br>I. Jankauskaitė
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-11 22:54, atnaujinta 2018-03-06 21:58

„Gražiai galima atrodyti ir prieš mankštą, ir po jos!“ – su tokiu šūkiu akcijos sumanytojai treniruočių studija „Stimulus“ ir jos dalyvės išriedėjo į šurmuliuojantį Gedimino prospektą, kad primintų moterims jog esama tokių treniruočių, sukurtų specialiai moterims, kurios ne tik puikiai išmankština kūną, bet ir leidžiai nesugadinti išpuoselėtos išvaizdos – šukuosenos, makiažo, aprangos.

Šiai mankštos koncepcijai pritarė ir gana įtemptu režimu gyvenanti „Labo ryto“ vedėja E.Daugėlaitė. Pasak jos, skubanti miesto moteris nuolat suka galvą, stengdamasi suderinti daug dalykų ir spėti juos visus sutalpinti savo įtemptoje dienotvarkėje. Todėl dažnai išvyka į tradicinį sporto klubą moterį gąsdina, nes ten ji pavargs, labai suprakaituos, išsidarkys jos šukuosena ar susigadins makiažas.

Tad šios elegantiško dviračių minimo akcijos sumanytojai moteriškų treniruočių studija „Stimulus“, primena, kad giluminių raumenų mankštos, tokios kaip kalanetika, joga, pilates, kūno balansas puikiai išmankština visą kūną, bet tuo pačiu moters nevargina upeliais bėgantis prakaitas, treniruotei nereikia sportinių batelių, rankšluosčių ir dušo priemonių, užtenka vos valandos – moteris spėja per ją atlikti treniruotę ir vėl grįžti į savo dienos ritmą. Ir dar joms lieka jėgų prasivažiuoti dviračiu!

Lydimos smalsių bei susižavėjusių žvilgsnių, neretai ir plojimų, moterys pervažiavo visą Gedimino prospektą, ir savo kelionę užbaigė kalanetikos mankšta po atviru dangumi Lukiškių aikštėje, kuris net sulaukė vyriškų ovacijų ir miestą lankančių užsieniečių plojimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.