Nesulaukiančius atostogų lepina vasaros išpardavimas

Tikriausiai daugelis sutiks, kad sunkiausios vasaros dienos yra tos, kurios liko iki atostogų. Gerai, jei iki suplanuoto poilsio, jūros, ežerų, kelionių – vos viena kita savaitė... Tuo tarpu, jeigu atostogas matote dar tik tolimo ir beveik neapčiuopiamo miražo pavidalu, išlaikyti optimizmą ir darbingą nuotaiką gali būti sunku, ar ne?

"Ozas" skelbia išpardavimą.
"Ozas" skelbia išpardavimą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:07 PM

Turime gerų žinių: prekybos ir pramogų centras OZAS paruošė puikią kompensaciją – šį ketvirtadienį ir penktadienį čia skelbiama vasaros išpardavimo pradžia! Sutikite, net iki 60 procentų pigiau įsigytas naujas drabužis, aksesuaras, batų pora ar buities prietaisas tikrai pakels nuotaiką. Prekybos ir pramogų centro rinkodaros vadovas Faustas Tolkušinas priduria, kad smarkiai sumažintos kainos – ne vienintelė priežastis save palepinti kol visi atostogauja: „Išpardavimo atidarymo renginyje pramogų paruošėme ir mažiesiems mūsų lankytojams, o visi, apsipirkę už 100 litų ir daugiau, turės galimybę sukti laimės ratą ir laimėti daugybę prekybos ir pramogų centro parduotuvių bei OZO įsteigtų prizų“.

Analogišką sumą pirkiniams išleidę kitomis išpardavimo dienomis, t.y. nuo birželio 21 d., taip pat neliks be dovanų – visiems bus padovanota žurnalo „Žmonės“ mėnesio prenumerata.

Tad jei planuojate atostogas ir jau turite joms būtinų pirkinių sąrašą, pats metas jį dar kartą peržiūrėti – geresnės progos apsipirkti ir bent taip priartinti šį laukiamą metą gali ir nepasitaikyti. O jei visą vasarą ir teks praleisti mieste – OZAS pasirūpins, kad laikas čia būtų kuo smagesnis! Galų gale, juk visuomet galima save paguosti: jei dabar kovočiau dėl vietos rankšluosčiui pliaže ar laukčiau eilėje prie kurorto kavinės, būtų gerokai liūdniau, juk taip? O jei prie jūros lyja...

Ir nepamirškite mieste vasarą leidžiančių draugų – į OZĄ veda pagrindinė miesto arterija, atvažiuoti čia patogu visiems, todėl vos sugalvoję susitikti vienoje iš daugybės prekybos centro kavinių ar restoranų, jau netrukus smagiai leisite laiką aptarinėdami šauniausius pirkinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.