Maišeliai po akimis. 5 būdai, kaip jų atsikratyti

Maišeliai po akimis vargu ar puošia žmogų. Jie atsiranda dėl įvairių priežasčių – prasto miego, streso, o kartais ir dėl vitaminų trūkumo. Vis dėlto išeitis yra, atsikratyti maišelių po akimis jums gali padėti labai paprasti receptai.

Maišelių po akimis padeda atsikratyti natūralios priemonės.<br>„123rf.com“ nuotr.
Maišelių po akimis padeda atsikratyti natūralios priemonės.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2015, 6:35 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 10:06 AM

Dažniausiai po akimis atsiradę maišeliai nėra rimtų ligų priežastimi. Tačiau kai kuriais atvejais vis dėlto vertėtų susirūpinti. Juolab tuomet, jei miegate gerai, tačiau maišelius po akimis vis tiek turite ko ne kasdien.

Kartais jie gali reikšti, kad jūsų organizme kaupiasi vandenys, blogai veikia virškinimo sistema ar netgi turite bėdų su kepenimis. Tuomet turėtumėte apsilankyti pas gydytoją. Tačiau jei taip nutinka po bemiegės nakties, jums gali padėti ir natūralios priemonės, kurias rasite net savo šaldytuve.

1. Agurkas

Paimkite agurką iš šaldytuvo, supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant akių vokų taip, kad jie dengtų ir esančius „maišelius“. Pagulėkite ramiai 15 minučių.

2. Bulvė

Bulvę padėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį. Ryte supjaustykite griežinėliais ir uždėkite ant akių vokų. Palaikykite 10 minučių.

3. Pienas

Suvilgykite medvilninės medžiagos skiautę šaltu pienu. Uždėkite ant akių vokų ir palaikykite pusvalandį.

4. Kiaušinio baltymas

Suplakite šiek tiek kiaušinio baltymo ir užtepkite jo ant akių vokų bei aplink akis. Kai jis išdžius, galite jausti nedidelį diskomfortą, bet pakentėkite 20 minučių, ir rezultatas jus nustebins.

5. Arbata

Paimkite arbatos maišelius ir įmerkite juos į šiltą vandenį. Vėliau įdėkite juos į šaldytuvą ir palaukite dar 5–10 minučių. Išimkite arbatos maišelius iš šaldytuvo, uždėkite ant akių vokų ir ramiai pagulėkite pusvalandį. Geriausiai šiai procedūrai tinka ramunėlių ir žalioji arbata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.