Iš jūsų organizmo reika valyti toksinus, jei pastebite šiuos požymius

Su įvairiais teršalais arba toksinais susiduriame kasdien ir tai turi didelę įtaką mūsų sveikatai. Toksinų apstu valgomame maiste, kosmetikos produktuose, buitiniuose valikliuose, net elektroniniai prietaisai šiek tiek teršia organizmą.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-03 06:18, atnaujinta 2017-05-09 17:27

Be toksiškų laisvųjų radikalų organizmą kamuoja ir neigiamos emocijos, stresas ir pan. Žinoma, mes turime organizmo šalinimo sistemas, kurios padeda apsivalyti. Sau galime padėti it subalansavę mitybą bei gerdami pakankamai vandens. Deja, to ne visuomet pakanka ir jei nesugebame perskaityti ženklų, kuriuos siunčia organizmas dėl pernelyg didelio toksinų kiekio organizme, pradedame sirgti, aiškina justhealthylifestyle.com.

Tad neturėtumėte ignoruoti šių 8 požymių:

Galvos skausmas – jei reguliariai kenčiate nuo galvos skausmo, tikėtina, kad organizmas nepakelia jam užkrautos naštos. Pabandykite sureguliuoti mitybą, atsisakyti cukraus, alkoholio, rūkymo, kofeino.

Odos problemos – jei oda tampa sausa ar ją pradeda berti, tikėtina, kad organizme toksinų per daug. Sprendimas – atsisakyti visų žalingų įpročių ir produktų bei gerti daug vandens.

Baltos arba geltonos spalvos liežuvis – jis taip pat byloja apie toksinų perteklių organizme. Lygiai apie tą patį byloja ir blogas burnos kvapas.

Nosies ančių paburkimas – dažnas požymis, signalizuojantis, jog kvėpuojate ne itin sveikomis medžiagomis.

Tulžies pūslės problemos – dėl jų taip pat kaltas organizmo užterštumas.

Perkaitimas – jei jums nuolat karšta, prakaituojate ir jums ne menopauzė ar nesate sporto klube, taip pat vertėtų susimąstyti apie gyvenimo būdą.

Pilvo riebalai – toksinų kaupimasis organizme gali trukdyti organizmui reguliuoti cholesterolio ir gliukozės kiekį kraujyje, o tai nulemia riebalų kaupimąsi pilvo srityje.

Nemigatoksinai mažina melatonino kiekį, kuris atsakingas už ramų miegą, todėl tokie asmenys neretai yra kamuojami nemigos.

O kaip detoksikuoti savo kūną?

Sportuokite arba bent aktyviai vaikščiokite kiekvieną dieną.

Gerkite daug vandens.

Eikite į pirtį.

Sureguliuokite mitybą.

Valgykite daug daržovių.

Atsisakykite žalingų įpročių.

Išbandykite limfodrenažinį masažą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.