Tragiška vaikino iš Archangelsko istorija: nepatikėsite – čia tas pats žmogus

Balandžio 13 dieną, prieš trejus metus, Sergejus Kutovojus iš Archangelsko prisimena taip, lyg ta diena būtu buvusi vakar. Tuomet dar 17 metų vaikinas, kaip bet kuris paauglys, ėjo namo iš mokyklos, pažįstamu maršrutu. Svajojo apie tai, kaip žais ledo ritulį, susitikinės su mergaitėmis, taps raumeningas. Jaunuolis buvo ne itin patenkintas savo išvaizda. Seniau svėrė jis 140 kilogramų ir labai stengėsi sulieknėti. Griežta dieta kiek atsiliepė jo sveikatai.

Sergejus Kutovojus iš Archangelsko galėtų būti pavyzdžiu kiekvienam!<br>„Instagram“ nuotr.
Sergejus Kutovojus iš Archangelsko galėtų būti pavyzdžiu kiekvienam!<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2016, 7:22 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 1:05 AM

Tačiau tądien likimas nusprendė jam atsiųsti iššūkį.

Sergejus nepastebėjo grėsmingai besiartinančio automobilio. Tik pajuto stiprų smūgį į galvą. Vaikiną pro šalį skriejantis furgonėlis užkabino ir vilko 15 metrų, tuomet jis atsitrenkė į pakelės stulpą. Vaikinas teigė, kad tuomet jokios baimės ar skausmo nejautė.

Daugiau nei savaitę jis gulėjo be sąmonės. Atsibudo be kairės kojos. Medikai negalėjo jos išgelbėti. Tuomet dar 9 mėnesius vaikinas gyveno ligoninėje. „Man tuomet rūpėjo tik išgyventi, todėl apie išvaizdą pamiršau ir valgiau, valgiau“, – prisiminė jis.

G8ozd.ru rašoma, kad jam grįžus iš ligoninės, dietos metu numesti kilogramai jau buvo grįžę. Daugelis manė, kad Sergejus po patirtos traumos kris į depresiją, praras susidomėjimą gyvenimu. Tačiau jis pats turėjo kitų planų.

Archangelskas, kaip ir daugelis Rusijos miestų, nėra itin patogus neįgaliesiems. Tad neįgaliojo vežimėlį Sergejus iškeitė į ramentus.

Tam iš anksto reikėjo pasiruošti, sustiprėti, todėl vaikinas ėmė sportuoti.

Beje, Sergejų sužalojusio furgonėlio vairuotojas buvo pripažintas kaltu, nesuveikė jo automobilio stabdžiai, tad jis nuteistas pusantrų metų lygtinai.

Sergejus turėjo galimybę gauti pusės milijono rublių kompensaciją, tačiau tam jis neturėjo laiko. Nespėjo, mat avarijos kaltininkas netrukus po nuosprendžio mirė dėl onkologinės ligos. „Sąžiningai manau, kad jo šeima neturi dėl to kentėti“, – teigė vaikinas.

Taigi, per dvejus metus įvyko neįtikėtina jo transformacija. Vaikinas įgavo daugiau pasitikėjimo savimi, tapo toks raumeningas, koks ir norėjo būti kadaise.

Dabar šis vaikinas – tikra socialinio tinklo „Instagram“ žvaigždė. Jį seka tūkstančiai žmonių.

Vaikinas tapo modeliu, filmavosi muzikiniuose klipuose. „Netekau kojos, bet nepraradau savęs“, – išdidžiai tikina jis.

Sergejus dabar net žaidžia ledo ritulį, apie kurį visuomet svajojo. Štai ką reiškia užsispyrimas ir noras pasiekti savo. Jokia negalia ar sveikatos sutrikimas negali atimti galimybės įgyvendinti svajonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.