Stebuklinga arbata „nušluos“ riebalus nuo šonų ir pagerins sveikatą

Rytuose šis prieskonis naudojamas nuo seno. Mūsų kraštuose geriau žinomas jo giminaitis kmynas. Taip, mes kalbame apie kuminą.

Norite paskatinti medžiagų apykaitą ir sumažinti liemens ap[imtis iki švenčių? Greta subalansuotos mitybos rinkitės ir kumino arbatos puodelį.<br>123rf nuotr.
Norite paskatinti medžiagų apykaitą ir sumažinti liemens ap[imtis iki švenčių? Greta subalansuotos mitybos rinkitės ir kumino arbatos puodelį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 7:26 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:33 PM

Norite paskatinti medžiagų apykaitą ir sumažinti liemens apimtis iki švenčių? Greta subalansuotos mitybos rinkitės ir kumino arbatos puodelį.

Kumine yra vitaminų A ,C, B1, B2, B3 taip pat kalcio, magnio, fosforo. Kuminu pagardintos tokios sunkiau virškinamos daržovės, kaip pupos, žirniai, kopūstai, lęšiai, nesukelia nemalonaus vidurių pūtimo, nes slopinamas dujų išsiskyrimas.

Kuminų arbata greitina virškinimą, mažina skrandžio spazmus, padeda nuo vidurių pūtimo, hemorojaus, lengvina menstruacijų skausmus, tinka peršalus, kosint, lengvina alergijų simptomus.

Prieskonis veikia raminančiai, stiprina širdį ir nervų sistemą, rašoma takprosto.cc.

Arbatai Jums reikės:

0,5 l verdančio vandens 3 šaukštelių nemalto kumino 2 šaukštelių žalios arbatos

Viską užplikykite arbatinuke ir palikite 10 minučių pritraukti.

Gerkite arbatą tarp pusryčių ir pietų bei po pietų iki vakarienės. Tokią arbatą galima gerti apie mėnesį. Vėliau reikia daryti pertrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.