Šie metai bus tavo metai! Paprastas būdas žaibiškai sulieknėti

Dviejų vaikų mamytė, biuro administratorė Ilzė (35 m.) atskleidžia – pagal vieną gana paprastą metodą per trumpą laiką ji atsikratė 10 kilogramų antsvorio. Perskaityk interviu su Ilze ir sužinok, kur gauti nemokamą mitybos konsultaciją dėl lieknėjimo!

Ilzė pagal vieną gana paprastą metodą per trumpą laiką atsikratė 10 kilogramų antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ilzė pagal vieną gana paprastą metodą per trumpą laiką atsikratė 10 kilogramų antsvorio.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2017, 7:18 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:29 PM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Anksčiau tiesiog stengiausi valgyti sveikai, bet tikriausiai netinkamai derinau maisto produktus arba mano medžiagų apykaita neveikė gerai, nes svoris ne tik nekrito, bet ir toliau augo. Drastiškos dietos ir kiti mistiniai lieknėjimo metodai – ne man.

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Per pastaruosius dvejus metus aš tapau apvalių formų moterimi. Žiūrint į save veidrodyje į akis krito tik apvalumai ir celiulitas. Išaugęs pilvas trukdė pasilenkti, o mano spintoje pamažu atsirado vis didesnių dydžių drabužių. Dėl to jaučiausi nusiminusi ir nusivylusi savimi. Ilgiau taip gyventi nebenorėjau, todėl nusprendžiau rasti dietą, kuri būtų pritaikyta man.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Apie Stokholmo dietą perskaičiau internete. Po to sužinojau, kad keli mano pažįstami jau sėkmingai atsikratė antsvorio būtent pagal šią programą. Tai įtikino. Supratau, kad aš irgi taip noriu!

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

– Dietos mitybos plano pradėjau laikytis jau kitą dieną, vos tik jį gavau. Dietos dienos prabėgo nepastebimai. Priėmiau tai kaip patrauklų nuotykį, kažką naujo ir teigiamo savo gyvenime. Nepraėjo nė 3 dienos, ir per ilgą laiką augęs mano svoris pradėjo gerokai kristi. Iš viso per trumpą laiką numečiau 10 kilogramų. Dabar jaučiuosi daug žvalesnė ir energingesnė.

– Ką Tu rekomenduotum žmonėms, norintiems sulieknėti?

– Visai paprasta – Tu turi išbandyti, jei nori greitai ir sveikai numesti svorio! Pradėk nuo testo pildymo StockholmHealth.com ir netrukus matysi rezultatus!

Šie metai bus Tavo metai! Stokholmo dietos mitybos planas Tau padės atrodyti gražiai! Pradėk šiandien ir atsikratyk nereikalingų kilogramų greitai, be kankinančių treniruočių ir badavimo!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.