Atrastas metodas, kaip numesti „alaus pilvą“ be treniruočių ir badavimo!

„Be jokių pastangų per kelias dienas numečiau 5 kilogramus, bet geriausia – energijos dabar turiu daug daugiau nei kada nors anksčiau,“ – taip savo lieknėjimo patirtį apibūdina Aurimas (42 m.). Perskaityk interviu su Aurimu ir sužinok, kur gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-31 08:04


 – Aurimai, kokia buvo Tavo ankstesnė lieknėjimo patirtis?


Anksčiau stebėjau, ką ir kiek valgau, bet tai nedavė reikšmingų rezultatų. Nėra taip, kad visai nejudu, tačiau kaip daugelis dabar dėl užimtumo sporto salės lankyti negaliu (trūksta laiko). Be to, esu kategoriškai nusiteikęs prieš savęs kankinimą, nekalbant jau apie kažkokių mistinių tablečių vartojimą. Supratau, kad reikia ieškoti kito metodo, kaip atsikratyti antsvorio.


– Koks buvo tas triukas, kuris padėjo Tau sulieknėti?


– Iš pradžių užpildžiau paprastą testą ir sudariau septynių dienų planą Stokholmo dietos svetainėje. Baiminausi, kad pakeisti savo mitybos įpročius nebus lengva ir reikės badauti, bet dieta buvo kažkas visiškai naujo – jokio badavimo, vietoj to – skanūs ir sotūs patiekalai. Jau pirmosiomis dienomis mano medžiagų apykaita pradėjo veikti kitaip ir be jokių pastangų per kelias dienas numečiau jau 5 kilogramus. Puiku! Ir energijos nuo programos pradžios yra daugiau nei bet kada anksčiau. Laikiausi dietos toliau ir greitai numečiau 10 kilogramų!

 

– Ką Tu rekomenduotumei kitiems, taip pat norintiems sulieknėti?

– Nereikia meluoti ir įtikinėti savęs, kad kažkas pasikeis savaime. – Tiesiog reikia bandyti! Sakau atvirai – kai antsvoris dingo, yra visai kitokia savijauta, galiu gyventi ir dirbti su visiškai kita energija. Numesti svorio yra daug paprasčiau, nei jūs manote!


Spausk čia – Stockholmhealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

Sukurk asmeniškai Tau pritaikytą mitybos planą ir atsikratyk antsvorio per savaitę valgydama skaniai ir sveikai! Tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai savo testo rezultatus bei lieknėjimo specialisto konsultaciją.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.