Stulbinantys pasikeitimai: laikydamasis vieno patarimo, vyras numetė 20 kg

„Po pirmosios dietos savaitės nusprendžiau pasimatuoti senus drabužius ir likau be žado, nes drabužiai nuo manęs krito. Per savaitę numečiau 7 kg, o iš viso net 20 kg,“ – taip savo lieknėjimo patirtį apibūdina Ignas (44 m.). Perskaityk interviu su Ignu ir sužinok, kaip gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 8:00 AM, atnaujinta Jun 29, 2017, 12:51 PM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

 

– Nenorėjau kankintis ir pradėti kurią nors iš „negailestingų“ dietų arba sunkiųjų treniruočių. Tiesiog atrodė tarsi antsvoris nėra problema.
 

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

 

– Apsimetinėti, kad antsvoris netrukdo, ilgai nepavyko, nes prasidėjo įvairios sveikatos problemos. Būtent sveikatos pagerėjimas ir buvo didžiausia motyvacija, tačiau reikia pripažinti, kad ir veidrodyje į save žiūrėti nebuvo malonu. Atrodžiau nepatraukliai ir nesveikai. Būnant 44 m. amžiaus dar nesinorėjo save nurašyti. Supratau, kad reikia atsikratyti pilvuko.
 

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

 

– Daugelis žmonių internete kiekvieną dieną giria šį metodą. Skaičiau šias sėkmės istorijas, bet iki galo netikėjau, kad taip yra iš tikrųjų. Kol nesutikau savo pažįstamos, kuri laikydamasi Stokholmo dietos tapo liekna, tarsi visai kitas žmogus! Nusprendžiau užsisakyti ir aš, mąstydamas, kad bent jau būsiu išbandęs. Net nesitikėjau, kad man pavyks!
 

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos? 

 

– Dieta buvo kažkas visiškai naujo – jokio badavimo, vietoj to skanūs patiekalai. Laikiausi visų į savo lieknėjimo planą įtrauktų nurodymų ir jau kitą dieną netekau kilogramo. Tokiu tempu svoris krito ir toliau kitas 6 dienas. Kai aš nusprendžiau išbandyti „senuosius“ drabužius, likau be žado, nes drabužiai, kurie praėjusią savaitę dar tiko, dabar nuo manęs krito. Iš viso per savaitę numečiau 7 kg. Tokie pasikeitimai įkvepia (juokiasi)! Todėl aš ir toliau tęsiau tokiu pačiu tempu, kol pasiekiau savo idealų svorį numetęs 20 kg.

 

– Ką rekomenduotumei kitiems žmonėms, norintiems sulieknėti?

 

– Užteks atidėlioti – tinkamas metas pradėti lieknėti yra būtent dabar. Užsiregistruok dabar ir matysi, kaip iš tikrųjų yra lengva pasiekti savo svajonių figūros!

 

Spausk čia – StockholmHealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.