Igno patirtis: vienas tikrai keistas greito lieknėjimo triukas

Matematikos mokytojas Ignas (36 m.) atskleidžia - kokiu visai paprastu metodu jam pavyko atsikratyti 26 kilogramų antsvorio per trumpą laiką. Perskaityk interviu su Ignu ir sužinok, kaip gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 10, 2017, 7:28 AM

– Kokia buvo jūsų ankstesnė lieknėjimo patirtis?

- Apie lieknėjimą pradėjau galvoti po 30 metų amžiaus. Laikas nuo laiko patyrinėjau kokią iš naujų dietų ir kitų lieknėjimo priemonių, bet nė vienas iš pasiūlymų neatrodė man tinkamas.

– Kokia buvo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

- Man nepatiko, kaip aš atrodžiau nuotraukose ir veidrodyje. Buvo labai sunku užsirišti batus, judėti, pavyzdžiui, lipti laiptais. Jau kurį laiką norėjosi tapti lieknesniam, bet atėjo laikas, kai lieknėjimas tapo būtinybe. Supratau, kad taip gyventi negalima, todėl nusprendžiau, kad reikia kažką daryti.

– Kodėl pasirinkai būtent Stokholmo dietą?

- Pirmoji Stokholmo dietą man rekomendavo kolegė, kuri pati buvo numetusi daug kilogramų ir atrodė puikiai. Po to pradėjau rinkti informaciją iš pažįstamų ir interneto. Matydamas visų tų žmonių rezultatus paklausiau savęs – kodėl man irgi nepabandžius!? Jei tai pavyko daugeliui, galėtų pavykti ir man! Taip pat ir dalyvio mokestis už man sudarytą mitybos planą atrodė niekingas, todėl nusprendžiau nebedvejoti ir užsiregistravau gauti dietos planą. 

– Kaip sekėsi laikytis dietos?


- Laikytis dietos nebuvo sunku. Iš pradžių galbūt buvo šiek tiek neįprasta planuoti savo kitus valgius, tačiau netrukus paėmė azartas, nes mačiau rezultatus, kurie parodė, kad viską darau teisingai ir kaip reikia. Pasikeitimus pastebėjau jau kitą dieną, nes svėriausi kiekvieną dieną. Per pirmą savaitę kiekvieną dieną numesdavau bent po vieną kilogramą. Negalėjau patikėti, kad įmanomi tokie įspūdingi svorio pasikeitimai. Su Stokholmo dieta aš greitai pasidariau 26 kilogramais lengvesnis. Rezultatu esu labai patenkintas ir niekada nebenoriu grįžti prie ankstesnio svorio ir išvaizdos.


– Ar rekomenduotumėte išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

- Visiems, kurie nori atsikratyti antsvorio, galiu tik rekomenduoti nešvaistyti laiko apmąstymams ir neieškoti pasiteisinimų. Vienintelis dalykas, ką gali prarasti, yra nereikalingi kilogramai. Nereikia laukti geresnės dienos, užsisakyk Stokholmo dietą tuoj pat ir netrukus tu dėkosi sau už tai!

Spausk čia – StockholmHealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.