Menininkė atskleidžia, ką reikia daryti, jeigu nori veiksmingai sulieknėti!

Garsioji multimenininkė, tapytoja Elita visuomenei atskleidžia, kaip numetė 8 kg per neįtikėtinai trumpą laiką ir kaip pasiekė savo dabartinę fantastišką išvaizdą!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 8:00 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Jau nuo mokyklos laikų visada norėjau pagerinti savo formas. Išbandžiau taip vadinamą Holivudo dietą, bet ilgai maitintis 2 kiaušiniais ir apelsinu nepavyko. Ir Dukano dieta atrodė labai sunki, nes maitinausi tik baltymais. Kokį vieną kitą nereikalingą kilogramą pavyko numesti, bet visos tos dietos buvo per sunkios mano charakteriui ir organizmui. Gyvenimas juda į priekį ir reikėjo rasti kokį nors sprendimą, kurį būtų įmanoma suderinti su savo gyvenimo būdu.
 
– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Antsvoris po eilinės dietos ir vėl sugrįžo. Pasižiūrėjusi į veidrodį supratau, kad reikia rasti priimtiną būdą, kaip atgauti savo formą. Man nepatiko tai, ką mačiau veidrodyje. Esu visuomenėje žinomas žmogus, visada turiu atrodyti gerai, bet dėl antsvorio nebepatikau pati sau.

– Kaip Tu sužinojai apie Stokholmo dietą?

 - Mane įkvėpė dar keli gerai pažįstami žmonės, kurie sulieknėjo ir atrodė puikiai. Vieną vakarą naršiau internete, pamačiau pasiūlymą ir nusprendžiau išbandyti.

– Palyginti su dietomis, kurias buvau išbandžiusi anksčiau, laikytis Stokholmo dietos pavyko visai lengvai. Maistas ir jo receptai buvo įvairūs ir, kas svarbiausia, aš visada jaučiausi pavalgiusi. Kiekvieną rytą svėriausi ir džiaugiausi. Kiekvieną dietos dieną jaučiausi lengvesnė ir gražesnė. Netrukus jau ir kiti pradėjo sakyti komplimentus. Ir visa tai be jokio sporto, nes man sportas nelabai patinka. Esu 8 kilogramais lengvesnė, žmonės sako, kad ir atrodau 8 metais jaunesnė (juokiasi).
Apskritai po dietos pagerėjo ir išvaizda, ir savijauta, atsirado kitoks gyvenimo džiaugsmas. Pagaliau tinka mažesnio dydžio drabužiai, net norisi apsivilkti kažką aptempto. Esu laiminga ir įkvėpta naujiems, gražiems meno kūriniams.
 
– Ar Tu rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Aš visiems rekomenduočiau mėgautis tuo lengvumo pojūčiu, kai nebereikia tampyti su savimi antsvorio. Jei to norisi pasiekti be vargo ir savęs kankinimo, tada aš, kaip žmogus, kuris išbandė visokias dietas, rekomenduočiau Stokholmo dietą. Nereikės atsisakyti nieko, kaip rekomenduoja kitos dietos, jau pirmą savaitę bus rezultatai, kurie įkvėps tęsti, kol pasieksite savo gerą svorį. Puiku, kad yra tokia Stokholmo dieta! Jei ir Tu turi antsvorio, kad ir kelis kilogramus – būtinai užsiregistruok! Tai tikrai veikia!

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu! 

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.