Pradėk Naujuosius metus gražus: atskleista gudrybė greitam ir lengvam lieknėjimui

„Mane pagavo vis didesnis azartas, nes svoris krito kasdien! Juk tai nerealiai šaunu, kai kiekvieną dieną dingsta po 1 kilogramą. Iš pradžių buvo viltis, kad man pavyks, bet tik ne taip greitai!“ – sako Dainius (45 m.). Skaityk interviu su Dainiumi ir sužinok apie savo galimybes sulieknėti per kelias dienas!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 27, 2017, 8:00 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Anksčiau bandžiau atsikratyti antsvorio valgydamas sveikiau, vengdamas kai kurių produktų – duonos, bulvių. Tada dar kažką radau internete iš „kopijuojamų“ dietų, bet kadangi aš tai dariau savo galva, nieko gero neišėjo.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Man pasidarė sunku visomis prasmėmis. Buvo sunku padaryti elementarius fizinius dalykus, net nekalbant apie sportavimą. Esu dar jaunas vyras, bet veidrodyje mačiau storulį. Supratau, kad reikia atsikratyti storo riebalų sluoksnio, o norint tai padaryti, reikėjo rasti kažką, kas iš tiesų duotų rezultatą.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Internete daugybę kartų radau žmonių istorijas apie teigiamą patirtį laikantis Stokholmo dietos. Vėliau mano pažįstami taip pat ją rekomendavo. Apie Stokholmo dietą kalbėjome su pažįstamais, daugelis rekomendavo tiesiog pabandyti. Supratau, kad blogiau jau negali būti, todėl pabandžiau.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

– Internete užpildžiau testą apie savo sveikatą, valgymo ir veiklos įpročius, norimą svorį ir netrukus į elektroninio pašto dėžutę gavau individualų mitybos planą. Tai buvo įveikiamas, be to, tikrai įdomus nuotykis.

Mane pagavo vis didesnis azartas, nes svoris krito kasdien! Juk tai nerealiai šaunu, kai kiekvieną dieną dingsta po 1 kilogramą. Pradedant laikytis dietos kažkur viduje jau buvo viltis, kad man pavyks, bet tik ne taip greitai! Iš viso man pavyko numesti 16 kilogramų, dingo ankstesnis skausmas širdies srityje. Tapau daug sveikesnis ir energingesnis.

– Ar rekomenduotumei išbandyti Stokholmo dietą kitiems žmonėms?

– Antsvoris yra nereikalingas organizmui! Kiekvienas nusipelnė būti lieknas ir sveikas, ar gi ne? Neieškok pasiteisinimų, kodėl nepradėti būtent dabar – tiesiog pabandyk ir Tau pavyks!

Perskaityk! Nuo kitų metų Stokholmo dietos kainos pakils – pasinaudok ypatinga galimybe dabar, bet pradėk, kada nori, nes lieknėjimo planas visada bus prieinamas Tavo Stokholmo dietos profilyje!

Spausk čia – Stockholmhealth.com – ir atsisakyk antsvorio greitai ir sveikai!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.