23 kg atsikračiusi Aušra Kilkuvienė pasakė, kaip jai pavyko

Šiuos metus Tu pradėsi su pokyčiais! Pagaliau Tu pasieksi tai, apie ką jau seniai svajojai – gražios, geidžiamos figūros! Skaityk interviu su Aušra Kilkuviene ir sužinok, ką reikia daryti, kad pasiektum savo šių metų tikslų jau dabar!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 3, 2018, 8:00 AM, atnaujinta Jan 3, 2018, 6:59 PM

– Aušra, papasakok, kokia yra Tavo patirtis laikantis dietų?

Jaunystėje, kai buvau kokių 25 metų, skaičiuodavau kalorijas. Po to buvo komforto zona, pradėjau valgyti viską. Gal ir mano medžiagų apykaita pasikeitė, kaip paprastai nutinka moterims bėgant metams. Todėl padidėjo ir svoris. Kitų dietų nebuvau išbandžiusi, nes nenorėjau eksperimentuoti su savo organizmu. Mačiau, kaip mano draugė laikosi Dukano dietos, buvo gaila jos… Vienintelė galimybė, kurią svarsčiau, buvo apsilankyti pas dietologą. Bet to nepadariau, nes tam reikia daug laiko, kurio neturiu.

– Kodėl nusprendei dabar vėl pabandyti sulieknėti?

Jau kurį laiką gyvenu su mintimi, kad reikėtų sulieknėti, bet man paprastai yra labai sunku pasiryžti bet kokiems pokyčiams… Ir nebuvo taip, kad vyras nemylėtų ar kiti sakytų, kad tapau didelė – siaube – ne! Sulieknėti nusprendžiau dėl savęs – kad pati jausčiausi gerai! Radau Stokholmo dietą pačiu laiku. Tai buvo geras stimulas – turėjau antsvorio ir nusprendžiau, kad jeigu pradėsiu, tai dabar, o ne rytoj arba po mėnesio.

– Kas, Tavo nuomone, šioje dietoje yra tokio, kuo ji skiriasi nuo visų kitų ir leidžia numesti tiek daug kilogramų?

Prieš pradėdama laikytis dietos, atsakiau į klausimus apie savo sveikatą, valgymo ir veiklos įpročius. Buvo svarbu, kad dieta būtų sudaryta būtent man. Gavusi savo pirmosios savaitės planą, tai pajaučiau visu 100 %. Iškart buvo aišku, kad badavimo čia nebus – valgiau viską, kas man skanu – bulves, ryžius, mėsą ir kitus produktus. Tiesiog valgiau saikingai ir subalansuotai. Receptai buvo visai kitokie – pagal juos pavyko paruošti skanius, įdomius ir sveikus patiekalus. Netgi duktė man sakė: „Mama, čia jokia dieta, bet sveikas gyvenimo būdas“! Pavalgiusi alkio iki kito valgymo karto iš viso nejaučiau. Anksčiau visą laiką norėjosi kažko saldaus, tuo tarpu laikantis Stokholmo dietos taip nebuvo!

Turėjau savo mitybos specialistę, kuriai galėjau rašyti ir skambinti bet kuriuo metu, jeigu norėjau kažką pakeisti receptuose arba tiesiog pasikalbėti apie savijautą ir užplūdusias mintis. Tai man leido jaustis saugiai ir užtikrino psichologinę paramą!

Iššūkis buvo valgio gaminimas, nes anksčiau sau nieko negaminau. Tada pamažu supratau, kad, laikydamasi Stokholmo dietos, mažiau laiko praleidžiu galvodama, kokius produktus pirkti ir kaip juos gaminti, nes viskas būna nurodyta. Stokholmo dieta pakeitė mano mitybos įpročius.

Mama savaitgalį kvietė cepelinų, teko jai prisipažinti, kad man skanesnis mano – Stokholmo dietos – maistas. Manęs pasiklausiusi ir pati užsiregistravo į Stokholmo dietą (juokiasi).

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

– Kokius pokyčius kasdienybėje jauti laikydamasi šios dietos?

Aš niekada nesiskundžiau energijos trūkumu, bet buvau nustebinta, kad laikantis dietos energijos nesumažėjo. Netgi priešingai, mano moteriškoji (seksualinė) energija sulieknėjus sustiprėjo, aplinkiniams atrodė, kad susiradau meilužį (juokiasi). Taip aš spinduliavau energiją!

Dabar žinau, ką reiškia save mylėti! Tai yra taip gražu, kai moteris atveria visas savo laimės čakras ir paleidžia į kosmosą pozityvią energiją tik todėl, kad ji gerai jaučiasi savo kūne!

Mano pokyčius mato visi, ypač mano kolegos ir šeima. Prie manęs prieina ir prašo patarimo nepažįstami žmonės – netgi įtakingos verslininkės.

Pirmąją savaitę buvo suaktyvinta mano medžiagų apykaita ir aš vienu ypu netekau X kilogramų. Vėliau svoris krito mažiau, bet patiekalai buvo sotesni. Po mėnesio mano drabužiai jau tiesiog kabėjo, teko keisti garderobą.

Šiuo metu esu numetusi 23 kilogramus, bet nesirengiu sustoti! Jūs dar apie mane išgirsite (juokiasi)!

– Ką rekomenduotum kitiems sulieknėti norintiems žmonėms?

Kokių tik atsikalbinėjimų žmonės nesugalvoja, kad savo gyvenime nieko nereikėtų keisti! Aš paskaičiau komentarus apie Stokholmo dietos klientų istorijas – „tai photoshopas, reklama“, „ tai netikra“ ir t. t. Netikiu, kad rašo žmonės, kurie iš tikrųjų patys bent jau pabandė! Esu gyvas pavyzdys, kad šis metodas veikia! Bet tikriausiai ir apie mane sakys, kad tai photoshopas (juokiasi).

Mūsų kūnas nusipelnė, kad juo pasirūpintume! Reikia suprasti, kad antsvoris nėra tik apvalios šlaunys arba atsikišęs pilvas! Riebalų sluoksnis padengia ir vidinius organus. Tada prasideda sveikatos problemos… Bet yra išrastas visiems prieinamas metodas, kaip to išvengti! Šis metodas vadinamas sveika ir subalansuota mityba. Žinoma, galima ir pačiam išbandyti namuose, bet daug paprasčiau ir veiksmingiau šis metodas veiks padedant profesionalams. Visus noriu nuraminti, kad Stokholmo dieta nėra dieta ir tai nėra burtininko triukas, kai pasakoma „dabar nevalgyk to produkto, bet valgyk šį, tada ir kris svoris“! Stokholmo dieta – tai sveika mityba. Ir gyvenant skubančiame 21-ame amžiuje labai svarbu, kad tokią paslaugą galima gauti neinant pas dietologą – nešvaistant laiko kelionei, sėdint eilėje. Kvaila šiuo privalumu – nepasinaudoti, nes mano pasirinkimas labai pasiteisino! Tikrai taip bus ir su jumis! Prieš sakydami, kad tai neveikia, bent pabandykite! Gal geriau pradėti jau šiandien? – Be jokios abejonės!

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

Nauji metai – nauja pradžia! Sužydėk šiemet – minint naują pradžią, šiandien kiekvienai susidomėjusiai dovanojame dovaną staigmeną (pirmosioms 100).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.