Žavingi mamos Kamilės pokyčiai: štai kaip jai tai pavyko

2 vaikų mamai Kamilei (38 m.) pavyko pasiekti nuostabių pokyčių – ji numetė 28 kg antsvorio. Dar niekada jos figūra nebuvo tokia gera. Perskaitykite šį įkvepiantį interviu ir sužinokite, kaip jai pavyko, ko galite imtis, kad jūsų grožis šį pavasarį pražystų!

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 5, 2018, 8:00 AM, atnaujinta Apr 6, 2018, 9:36 AM

– Kamile, kokia jūsų ankstesnė patirtis metant svorį?

Išbandžiau viską – nevalgiau po 18 val., sumažinau porcijų dydį. Išmėginau dietą, kurios laikomasi etapais, ir kankinau save sporto salėje daugybę metų. Man netgi teko laikytis Dukano dietos ir išleisti daugybę pinigų tam tikroms stebuklingoms piliulėms svoriui mesti. Visa tai nedavė jokių rezultatų. Po visų pastangų vis tiek bijojau lipti ant svarstyklių, kadangi jos rodydavo tuos pačius didelius skaičius…

– Kaip nusprendėte pradėti mesti svorį dabar?

Turėjau tiek daug man netinkančių gražių suknelių ir sijonų. Kaskart atidariusi spintą puldavau į ašaras – bėgant metams mano svoris vis augo. Mano svajonė buvo vėl dėvėti tuos gražius drabužius. Artėjo pavasaris, o aš norėjau šią svajonę paversti realybe. Žinojau, kad reikia kažką keisti! Tada nusprendžiau pabandyti paskutinį kartą.

– Kaip sužinojote apie Stokholmo dietą?

Apie šią Stokholmo dietą kalbėjo žmonės internete ir aplinkiniai. Kelis kartus atlikau jų testą, tačiau niekada neužsiregistruodavau. Baiminausi, kad turėčiau save vėl kankinti, kaip laikydamasi kitų dietų.

Vieną dieną pas mane lankėsi sesuo ir papasakojo, kad jos draugė su vyru laikėsi Stokholmo dietos – jie buvo gana patenkinti, kadangi niekada neteko jausti alkio. Tai privertė mane susimąstyti, kad galbūt ne visos dietos vienodos. Tada nusprendžiau bent jau pamėginti.

– Ar buvo lengva laikytis dietos?

Visų pirma mane nustebino, kad sveiki patiekalai gali būti tokie skanūs! Netgi kai kurie mano nemėgstami produktai, pagaminti pagal receptus, buvo išties skanūs. Buvau įpratusi valgyti dideles porcijas, tačiau laikydamasi šios dietos neįveikdavau kai kurių patiekalų – jų porcijos buvo gana didelės. Tarp patiekalų buvo galima užkandžiauti, tačiau dėl sotumo dažniausiai to atsisakydavau. Buvo puiku, kad turėjau man skirtą asmeninį mitybos konsultantą, kuris pakoreguodavo meniu, kai ko nors nemėgdavau ar namie neturėdavau tam tikrų produktų.

Geriausia tai, kad turėjau konkretų planą su receptais – ką turėčiau valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Būtų žymiai sunkiau, jei turėčiau pati sugalvoti, ką ir kiek turiu valgyti.

Pirmuosius rezultatus pastebėjau po kelių dienų, tačiau iki to laiko, kai iš tiesų pastebėjau lieknesnę taliją, prabėgo kiek daugiau nei savaitė – tada buvau numetusi 5 kg.

Iš viso numečiau 28 kg, todėl pokyčius pastebi visi. Mano drabužių dydis sumažėjo perpus – iš 44-o į 36-ą. Taip puiku girdėti teigiamus komplimentus iš aplinkinių. Tai suteikia man pasitikėjimo, kurio man trūko. Galų gale galiu vilkėti bet kurią suknelę ar norimą drabužį, kadangi neturiu ko gėdytis. Dabar turiu kuo didžiuotis (juokiasi).

Pagaliau man patinka atspindys veidrodyje ir niekada neatsisakau nusifotografuoti.

– Ką pasiūlytumėte moterims, norinčioms numesti svorio?

Būti sąžiningomis – ar mylite save su antsvoriu? Aš nemylėjau! O blogiausia tai, kad beveik pasidaviau. Niekada nesusitaikykite su tuo, kad esate stora ir kad nieko negalite padaryti. Nebūtina taip gyventi! Laikykite tai iššūkiu sau. Išbandykite! Tai nėra viena tų nesėkmingų dietų. Ši dieta – tai garantija, kad jums pavyks. Stokholmo dietos mitybos konsultantai jums padės!

Jei norite pokyčių, spustelėkite čia ir apsilankykite svetainėje StockholmHealth.com, kad galėtumėte gauti asmeninį mitybos planą su specialia pavasario nuolaida!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.