Greita ir lengva – Jonas padrąsina, kaip atsikratyti alaus pilvuko

„Pagaliau jaučiuosi „savo kailyje“. Mano sveikata ir savijauta pagerėjo 100 proc. Pats nesitikėjau, kad kažkada taip sakysiu, tačiau Stokholmo dieta yra mano geriausias pastarojo laiko atradimas!“ – pasakoja Jonas, kuris numetė 12 kg antsvorio. Perskaityk interviu ir sužinok, kaip gali nemokamai pasitikrinti savo galimybes sulieknėti ir gauti mitybos specialisto konsultaciją!

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 9, 2018, 8:00 AM

– Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

– Apie lieknėjimą galvojau jau kurį laiką, tačiau niekaip negalėdavau susiimti. Buvau įsitikinęs, kad visos dietos yra sunkus reikalas! Sportas irgi ne man, nes manau, kad prisilakstau darbe ir nenoriu to daryti dar ir po darbo.

– Kokia buvo Tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

– Dėl antsvorio jaučiausi ir atrodžiau vis prasčiau. Patyriau traumą, ir svoris toliau vis didėjo. Supratau, kad pats savo jėgomis atsikratyti riebalų negalėsiu, todėl pradėjau ieškoti priimtino sprendimo.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

– Apie Stokholmo dietą daug buvau skaitęs jau anksčiau internete. Iš pradžių tuo netikėjau, bet tada pastebėjau, kad vis daugiau mūsiškių muzikantų sulieknėjo būtent padedami Stokholmo dietos. Pagalvojau, kad ir aš turiu pabandyti.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos?

– Nusprendžiau pradėti, užsisakiau mitybos planą ir jau kitą dieną pradėjau jį vykdyti. Daugiausiai valgydavau normalių, kasdien vartojamų produktų, tik įdomiau ir sveikiau pagamintų. Buvo malonu, kad jau pirmosiomis dienomis svoris pradėjo pamažu mažėti. Po pirmosios savaitės jaučiau, kad rūbai pasidarė daug laisvesni. Iš viso stebinančiai greitai ir be skausmo (juokiasi) numečiau 12 nereikalingų kilogramų ir pagaliau jaučiuosi „savo kailyje“. Mano sveikata ir savijauta pagerėjo 100 proc. Pats nesitikėjau, kad kažkada taip sakysiu, tačiau Stokholmo dieta yra mano geriausias pastarojo meto atradimas!

– Ką Tu rekomenduotumei žmonėms, kurie dar turi antsvorio?

– Svarbu prisipažinti, kad turi antsvorio ir kad tai nėra gerai! Galima laukti momento, kai antsvoris darys įtaką ne tik išvaizdai ir savijautai, bet ir sveikatai... Tačiau patariu nelaukti kitos, „geresnės“ dienos arba dar kokio nereikalingo kilogramo. Išbandyk Stokholmo dietą tik vieną dieną ir pajausi rezultatą iškart!

Paspausk čia – StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmHealth.com siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas nemokamai gaus testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.