Aušra Kilkuvienė pasiekė fantastišką rezultatą – susigrąžino gražią ir geidžiamą figūrą

Jau prieš kurį laiką žiniasklaidos dėmesio centre buvo atsidūrusi žinia apie Lietuvos televizijos žvaigždę Aušra Kilkuvienė, numetusią 23 kilogramus. Tačiau Aušra nesustojo ir šiuo metu yra pasiekusi fantastišką rezultatą – ji iš viso numetė 35 kilogramus. Aušra atrodo puikiai! Skaityk ir sužinok, kaip jai tai pavyko.

 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Aušra Kilkuvienė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 1:53 PM

– Aušra, papasakok, kaip Tau anksčiau sekėsi lieknėti.

– Ir tada aš nusprendžiau išbandyti Stokholmo dietą, nes man patiko idėja, kad Stokholmo dieta prilygsta dietologo teikiamoms paslaugoms, bet reikalauja daug mažiau laiko ir pinigų.

– Mes žinome, kad laikydamasi Stokholmo dienos jau buvai numetusi 23 kilogramus. Kodėl nusprendei nesustoti ir lieknėti toliau?

– Pasirodė, kad tai lengviau, nei galvojau. Iš pradžių, žinoma, buvo abejonių, ar man pavyks. Tačiau, kai pradėjau ir pastebėjau pirmuosius rezultatus, nusiraminau ir mėgavausi pokyčiais bei maistu. Kai numečiau 23 kilogramus, visiškai pasikeitė mano suvokimas apie maistą, ši dieta tapo mano gyvenimo būdu.

– Kaip Tau sekėsi laikytis dietos šiuo etapu?

– Šiuo etapu man nebebuvo taip svarbu numesti svorio, man paprasčiausiai patiko pats procesas, nes Stokholmo dietos paslauga yra puiki, pagal receptus ruošiami patiekalai man labai skanus. Pagaliau išmokau įsiklausyti į savo kūną ir duoti jam tai, ko labiausiai reikia. Aš nebevalgau taip, kaip valgydavau anksčiau. Jūs tai vadinate dieta, tačiau man tai nėra tik dieta. Tai tapo mano gyvenimo būdu. Dabar aš paprasčiausiai gyvenu ir jaučiuosi puikiai.

– Kokius pokyčius jauti savyje dabar, kai numetei 35 kg?

– Jaučiuosi tarsi visiškai kitas žmogus! Pagerėjo nuotaika , savijauta. Pagražėjo veido oda, ir visa išvaizda. Dabar jaučiuosi moteriškesnė ir gražesnė. Ką ir bepridursi... Aš jaučiuosi TIESIOG FANTASTIŠKAI – daug jaunesnė. Ir mano seksualinė energija perėjo į visiškai kitą lygmenį (juokiasi). Esu labai dėkinga Stokholmo dietai, nes jie šiame kelyje buvo mano mokytojai.

– Ką norėtum pasakyti žmonėms, turintiems didesnį antsvorį?

– Patikėkite savimi ir rinkitės Stokholmo dietą, nes su ja viskas pasiseks, rezultatą pasieksite greitai ir lengvai. Esu gyvas pavyzdys, kad šis metodas veikia!

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmDiet siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.