Paverskime 2019 m. svajones apie figūrą 2020 m. realybe: kaip per trumpą laiką atsikratė antsvorio

„Įvyko pačios nuostabiausios permainos – atsikračiau 32 kilogramų ir jaučiuosi puikiai! Jeigu man kažkas pasakotų, aš netikėčiau, kad tai įmanoma!“ – teigia Ieva. Perskaityk interviu su Ieva ir sužinok, kaip ir tu gali įgyti svajonių figūrą Naujaisiais metais!

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 3, 2020, 11:13 AM, atnaujinta Jan 3, 2020, 11:23 AM

– Kokia buvo tavo lieknėjimo patirtis?

Tikriausiai nėra tokio lieknėjimo metodo, kurio nebūčiau išbandžiusi. Taip pat ir drastiškas dietas, kai reikėjo gyventi pusbadžiu. Toks milžiniškas savęs kankinimas, o rezultato jokio – antsvoris grįždavo su kaupu.

– Kokia buvo tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Nėštumo laikotarpiu priaugau 34 kilogramus! Tikėjausi, kad gimus kūdikiui antsvoris nukris pats, bet, deja, taip neatsitiko! Sąmoningai buvau nustojusi žiūrėti į veidrodį, nes nepatiko tai, ką ten mačiau. Tada vieną dieną nusprendžiau užlipti ant svarstyklių. Kai pamačiau ten triženklį skaičių, supratau, kad neriu į bedugnę. Tą pačią akimirką nusprendžiau surasti lieknėjimo būdą, kuris man tikrai padėtų.

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

- Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Apie Stokholmo dietą sužinojau iš socialinių tinklų. Buvau labai skeptiška, bet mano abejonės išblėso, kai savo akimis pamačiau puikų brolio žmonos rezultatą. Jai su Stokholmo dieta pavyko atgauti gražią figūrą, todėl ir aš nusprendžiau išbandyti.

– Kaip tau sekėsi laikytis dietos?

Pagal Stokholmo dietą sudarytas mitybos planas maloniai nustebino būtent tuo, kad maisto nereikėjo gaminti ištisas valandas. Visi patiekalai pagal receptus greitai pagaminami, be to, finansiškai tai daug naudingiau, negu valgyti nesveiką maistą. Jokių nežinomų produktų, ir patiekalais tikrai galima mėgautis!

Rezultatą mačiau jau pirmosiomis dienomis – numečiau 1,5 kg. Toliau kiekvieną dieną ant svarstyklių lipdavau su džiaugsmu, o po savaitės numečiau jau 6 kg antsvorio.

Įvyko pačios nuostabiausios permainos – numečiau 32 kilogramus ir jaučiuosi puikiai! Jei kažkas man tai pasakotų, netikėčiau, kad tai įmanoma!

Dabar visiškai pasikeitė mano mąstymas apie mitybą. Rytais pabundu su lengvumo pojūčiu, geros nuotaikos, esu kupina energijos. Pagaliau galiu pirkti tokius darbužius, kokie man patinka. Jaučiuosi graži ir sveika!

– Ką rekomenduotumei žmonėms, kurie dar turi antsvorio?

Visiems, turintiems problemų su antsvoriu, tikrai rekomenduoju Stokholmo dietą! Nelaukite eilinio pirmadienio, norėdami pradėti šį fantastišką nuotykį! Tiesiog pabandykite, ir jums viskas pavyks!

Paspausk čia – StockholmDiet.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmDiet siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.