Mama savo dvimetę rengia lyg suaugusią ir dėl to sulaukia įvairių komentarų

Trijų vaikų mama Kamil savo 2 metų Queen Kye dažnai aprengia madingais, itin stilingais drabužių komplektais, kurių nuotraukomis dalijasi socialiniuose tinkluose. Daugumai patinka mergaitės išvaizda, o kiti sako, kad jos tinklinės pėdkelnės, dizainerių sukurtos rankinės, perukai ir diržai yra netinkami jos amžiui.

Mama dukrą rengia lyg suaugusią<br>lrytas.lt koliažas / „Queen Kye“ Instagram nuotr.
Mama dukrą rengia lyg suaugusią<br>lrytas.lt koliažas / „Queen Kye“ Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2023, 1:33 PM

„Žmonės sako, kad ji atrodo „sena“ ir kad aš priverčiu ją taip elgtis“, – mama skundėsi portalui today.com.

Šeima gyvena Puerto Rike ir mama nenorėjo atskleisti savo pavardės dėl šeimos saugumo.

Dukros „Instagram“, „YouTube“ ir „TikTok“ paskyrose, kurias prižiūri mama, vaizdo įrašus ir nuotraukas seka daugiau nei 1 mln. žmonių.

Kamil, kuri taip pat yra 7 ir 11 metų sūnų mama, pripažįsta, kad ji dažniausiai pati renginiasi aptemptais džinsais ar sportinėmis kelnėmis, bet kurdama dukros stilių įkvėpimo semiasi iš įžymybių.

Mama tikina, kad Queen Kye turi daugybę vaikiškų paprastų drabužių, kuriuos dėvi žaidimų aikštelėje, parke ar parduotuvėje.

Socialiniuose tinkluose publikuojamose nuotraukose ar vaizdo įrašuose dvimetė dažniausiai rengiasi iš tokių parduotuvių kaip „Target“ ir „Walmart“, kuriuos puošia aksesuarais ar pavieniais žinomų dizainerių atributais. Paskyra mamai ir dukrai jau uždirba ir pinigų, nes kai kuriuos drabužius Queen Kye reklamuoja ir skatina įsigyti.

Mama neleidžia dukrai daryti makiažo ar priklijuoti dirbtinių blakstienų, išskyrus vaikams skirtus lūpų blizgius. Kamil priduria, kad kai kurie vaizdo įrašai ar nuotraukos padaryti naudojant makiažo efektą turintį kameros filtrą.

Kamil prisipažįsta, kad žmonės kaltina ją išleidus per daug pinigų dukrai, tačiau ji sako, kad tai netiesa – drabužius jos gauna nemokamai arba atiduoda draugai. Ji priduria, kad bet koks uždarbis iš dukters socialinių tinklų sandorių yra taupomas jos ateičiai.

„Jiems atrodo, kad jei ant mano dukros drabužių nėra animacinių filmų herojų lipdukų, jin jau vaidina suaugusią“, – sako Kamilė. Socialiniuose tinkluose ji taip pat sulaukia komentarų, kad atima iš savo dukters tikrą vaikystę.

Kamil sako, kad jos dukrai ypač patinka perukai ir prisegamos kuodelės. Kai Queen Kye išsiugdys savo asmeninį stilių arba išreikš nepasitenkinimą savo drabužių spinta, mama Kamil žada atsitraukti, bet kol kas tai patinka joms abiems.

Parengta pagal „Today“ inf.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.