Lapkritį pirkėjai pigiausią maisto prekių krepšelį galėjo įsigyti „Maximos“ parduotuvėse

Praėjusį mėnesį pigiausią prekių krepšelį siūlė didžiausias lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“. Kainas stebinčio portalo „Pricer.lt“ duomenimis, pigiausio krepšelio lyderės poziciją „Maxima“ išlaikė 10 iš 11 mėnesių.

Praėjusį mėnesį pigiausią prekių krepšelį siūlė didžiausias lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“.
Praėjusį mėnesį pigiausią prekių krepšelį siūlė didžiausias lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2023, 12:00 PM

Du trečdaliai – 21 iš 32 – stebimų pigiausių maisto produktų krepšelio prekių „Maxima“ parduotuvėse lapkritį buvo pigesnės arba ne brangesnės nei kituose prekybos tinkluose. Į 16 – os būtiniausių maisto prekių krepšelį pateko prekės iš šių kategorijų – pieno produktų, ryžių, aliejaus, cukraus, miltų, kavos, mėsos ir duonos. Šių kategorijų prekių, patekusių tarp 16 – os pigiausių, kainos šiemet lapkritį buvo mažesnės nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, o iš jų 13 – a prekių pigesnės nei pernai vasarį prieš prasidedant karui Ukrainoje. Tai patvirtino kainas stebinčio portalo „Pricer.lt“ atlikta lapkričio kainų analizė.

„Artėjant didžiosioms metų šventėms sumanus apsipirkimas daugeliui tampa dar aktualesnis, nes išlaidos šiuo laikotarpiu paprastai išauga. Beveik visus metus galėjome pasiūlyti pigiausią prekių krepšelį, todėl ir Kalėdų šventiniam stalui užtikrinsime mažas kainas. Kaip ir kasmet, prieš pat Kalėdas pateiksime šventinio stalo produktų sąrašą už itin mažą kainą, kad „Maxima“ pirkėjai galėtų nesukti galvos ir savo šventei reikalingas prekes rastų vienoje vietoje už kiekvienam prieinamą kainą“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ Pirkimų departamento direktorius Marius Tilmantas.

„Pricer.lt“ duomenimis, „Maxima“ pigiausių prekių krepšelio mažiausią kainą užtikrino kone visus metus – dešimt mėnesių iš vienuolikos. Lapkritį prekybos tinklo parduotuvėse buvo siūlomi ir žinomų prekės ženklų maisto produktai ir buities prekės už itin juokingą kainą. Anot M.Tilmanto, vien tik „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymais pasinaudoję pirkėjai lapkritį sutaupė daugiau kaip 5 mln. eurų.

„Reaguodami į gyventojų poreikius, visą pasiruošimo šventėms laikotarpį suteikiame galimybę reikšmingai pigiau įsigyti įvairių šventiniam stalui, dovanoms ar buičiai aktualių prekių. Pavyzdžiui, gruodį už juokingą kainą pirkėjai gali įsigyti mėsos gaminių, šventinių pyragų „Panettone“, kavos, gazuotų gėrimų „Pepsi“, taip pat pasirūpinti kepinių priedais ir desertais, džiovintais vaisiais, riešutais ir kt. Taip pat šiuo metu „Maxima“ parduotuvėse turime specialių pasiūlymų, kurių metu žaislų galima įsigyti iki 40 proc. pigiau, o stalo žaidimų perpus mažesne kaina“, – sako „Maxima“ atstovas.

Prekybos tinklo duomenimis, net 89 proc. „Maxima“ parduotuvėse apsilankančių pirkėjų kasdien į savo krepšelius deda prekes su nuolaida.

Daugiau informacijos: https://public.tableau.com/app/profile/pricer.lietuva/viz/PIGIAUSIMAISTOPREKIKREPELIOKAINREITINGAS/Pigiausimaistoprekikrepeliokainreitingas

Apie prekybos tinklą „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia arti pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 11 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.