„City Service“ Lietuvoje vadinsis „Mano būstas“

„City Service“ Lietuvoje vadinsis „Mano būstas“

„City Service LT“ taps „Mano būstas LT“<br>A. Barzdžius
„City Service LT“ taps „Mano būstas LT“<br>A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 12:36 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:04 PM

Lietuvos pastatų ūkio valdymo bendrovė „City Service LT“ keičia pavadinimą į „Mano būstas LT“. Bendrovė paslaugas teiks naudodama „Mano būstas“ prekės ženklą. „Mano būstas“ užsiima pastatų ūkio valdymo proceso administravimu, inžinerinų sistemų priežiūra ir remontu, energetinių išteklių valdymu ir renovacija, pastatų techniniu ir energetiniu auditu.

„Įmonės pavadinimo keitimas ir naujo prekės ženklo įvedimas užbaigia jau praeitais metais pradėtą įmonių grupės naudojamų prekių ženklų sujungimo procesą. Šie pokyčiai padės kryptingai stiprinti mūsų pozicijas rinkoje“, - sakė bendrovės „Mano būstas LT“ generalinis direktorius Vytautas Turonis.

Svarbiausi „Mano būsto“ prižiūrimų pastatų segmentai yra daugiabučiai gyvenamieji namai, komerciniai pastatai, visuomeniniai pastatai, pramoniniai pastatai.

Bendrovė teikia paslaugas komerciniams pastatams ir daugiabučiams namams visoje Lietuvoje, taip pat aptarnauja visuomeninius ir pramoninius objektus. Bendrovės klientais yra bankai „Swedbank“, DNB, prekybos tinklai „Iki“ ir „Maxima“, tabako gamykla „Philip Morris Lietuva“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.