A. Skujytė renkasi naują būstą mažame miestelyje

Londono olimpiadai besiruošianti Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė dairosi naujo būsto. Atradusi laisvą valandėlę sportininkė apsilankė tyru oru ir ramybe garsėjančiame Kulautuvos miestelyje netoli Kauno.

Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė dairosi naujo būsto.
Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė dairosi naujo būsto.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-12 15:34, atnaujinta 2018-03-18 05:21

Šiuo metu Kaune gyvenanti Atėnų olimpiados vicečempionė ieško būsto, kur galėtų praleisti laisvalaikį, atsipūsti po varžybų, o gal net ir persikelti gyventi.

Jos dėmesį atkreipė neseniai Kulautuvoje pastatytas modernus trijų aukštų daugiabutis iš kurio atsiveria vaizdai į čia pat esantį pušyną ir Nemuno slėnį. Jai labiausiai patiko antrame aukšte esantis trijų kambarių butas su dviem dideliais balkonais, iš kurių atsiveria skirtingi gamtovaizdžiai.

„Kulautuvoje tiesiog dvelkia ramybe, o laikas tarsi sustoja. Greta namų auga pušys, oras kvepia taip, tarsi netoliese oštų jūra. Čia yra ir puikus parkas, kuris labai tiktų lengvam rytiniam pabėgiojimui“, - įspūdžiais dalijosi lengvaatletė.

Apsižvalgiusi Kulautuvoje, A. Skujytė sprendimą dėl naujojo būsto žada priimti po olimpiados. Visas savo jėgas ir mintis artimiausiu metu ji skirs pasiruošimui šioms varžyboms.

Kulautuvoje jau yra įrengta laivų prieplauka, sutvarkytas parkas ir tvenkiniai. Artimiausiu metu čia planuojama įrengti ir paplūdimį, o tada miesteliui turėtų būti suteiktas ir kurortinės vietovės statusas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.