„Yahoo“ direktorė uždirbs 70 mln. JAV dolerių per metus

Technologijų milžinės „Yahoo“ atstovai atskleidė, kad atlygis, kuris buvo pasiūlytas naujajai direktorei Merissai Mayjer, gali viršyti 70 mln. JAV dolerių, informuoja BBC. Pagrindinis M. Mayjer atlyginimas sieks 1 mln. JAV dolerių per metus, tačiau dėl akcijų ir kitų priedų jis bus kur kas didesnis.

Pagrindinis M. Mayjer atlyginimas sieks 1 mln. JAV dolerių per metus, tačiau dėl akcijų ir kitų priedų jis bus kur kas didesnis.<br>Reuters
Pagrindinis M. Mayjer atlyginimas sieks 1 mln. JAV dolerių per metus, tačiau dėl akcijų ir kitų priedų jis bus kur kas didesnis.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 12:21 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:01 AM

Pagrindinis atlyginimas bus peržiūrimas kasmet, o metinė premija sieks dvigubai daugiau nei jos pagrindinis atlyginimas. M. Mayjer taip pat gaus akcijų pasirinkimo sandorių už 42 mln. JAV dolerių ir kitų premijų, taip pat 14 mln. JAV dolerių už kompensacijos iš „Google“ praradimą.

Ji taip pat gaus vadinamąją kompanijos „vienkartinę pasilikimo premiją“, kuri bus išmokėta po penkerių kompanijoje „Yahoo“ praleistų metų.

M. Mayjer vadovauti „Yahoo“ pradėjo šį antradienį. Anksčiau ji dirbo vadovaujamąjį darbą korporacijoje „Google“.

37-erių M. Mejer yra trečioji „Yahoo“ generalinė direktorė per pastaruosius metus.

Gegužę ankstesnis „Yahoo“ generalinis direktorius Scottas Thompsonas atsistatydino dėl kaltinimų suklastojus savo biografijos faktus. Praėjusių metų rugsėjį buvo atleista generalinė direktorė Carol Bartz, kuri kompanijai vadovavo dvejus su puse metų. „Yahoo“ pastaruoju metu sunkiai sekėsi varžytis su tokiomis konkurentėmis kaip „Google“ ir „Facebook“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.