Singapūras: maudynės ant bedugnės krašto

Norintys išsimaudyti padebesiuose ir pasigrožėti įspūdinga Singapūro bei jo apylinkių panorama, turėtų nepraleisti progos apsilankyti „Marina Bay Sands“ viešbutyje. Originalios architektūros statinys, sudarytas iš dangoraižių trio tikrai turi ką pasiūlyti ekstremalių pojūčių ištroškusiems svečiams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2012, 5:12 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:02 PM

Ant viešbučio stogo, beveik 200 metrų aukštyje, įsikūręs „Padangių parkas“ („Sky park“) su „Begaliniu baseinu“ („Infinity pool“). Nereikia nė sakyti, jog iš čia atsiveria kvapą gniaužiantis vaizdas tiek dieną, tiek naktį, kai sutemose paskendusiame Singapūre įsižiebia tūkstančiai švieselių. Ypatingos konstrukcijos baseinas sukuria įspūdį, jog plaukiojate palei pastato kraštą be jokių apsauginių sienelių! Sunerimusiems pranešame, jog nėra dėl ko baimintis – iš tiesų yra net keli barjerai, o tai, ką jūs matote yra tik meistriškas vizualinis triukas.

Verta pastebėti, jog be erdvių bei ištaigingų liukso kambarių ir minėto baseino „Marina Bay Sands“ galima atrasti ir daugybę kitų pramogų. Čia įsikūrusios moderniausios parodų ir konferencijų salės, teatrai, kazino, pasaulinio lygio pasilinksminimų vietos bei geriausios parduotuvės ir restoranai visame regione.

Tinklalapis lonelyplanet.com dalinasi savo patarimais, ką tiesiog privalu nuveikti atvykus į šį išskirtinį viešbutį, net jei nesate jo svečias.

Turistams siūloma aplankyti tarptautines parodas Menų ir mokslo muziejuje, kurios leis patirti ir suprasti kūrybinį procesą, atsirandantį suliejus į vieną dvi skirtingas disciplinas - meną ir mokslą. Beje, lotoso žiedą primenantis pastatas yra ne mažiau įspūdingas nei jame eksponuojamos parodos. Be nuolatinių ekspozicijų, yra nemažai keliaujančių parodų, tarp kurių - ir Salvadoro Dali darbai.

Norėdami atsipalaiduoti, lankytojai turėtų užsukti į taip pat ant stogo, apžvalgos aikštelėje, įsikūrusį restoranėlį „KU DÉ TA SkyBar“.

Atsigaivinę unikalaus skonio kokteiliu ir pasimėgavę puikiu maistu, svečiai gali patraukti į teatrą ir išvysti 70 tarptautinių teatro apdovanojimų pelniusį Disney miuziklą „Liūtas karalius“. Reginys stebina spalvų, specialiųjų efektų gausa, nepaprastai gyvais personažais ir, be abejo, nepakartojama muzika.

Atėjus metui įsigyti suvenyrų ir lauktuvių, anot Singapūro lankytojų, nėra geresnės vietos nei viešbutyje įsikūrusios parduotuvės. Pataikius užsukti Didžiojo Singapūro išpardavimo metu, galima aptikti tikrus lobynus, kurių kainos yra nedidelės.

Taip pat, prieš apsipirkimą rekomenduojama įsigyti specialią narystės kortelę. Paviešėję viešbutyje džiūgauja, kad registracija trunka vos kelias minutes – tiesiog nuskaitomi jūsų tapatybės kortelės duomenys, čia pat padaroma nuotrauka ir jūs jau turite kortelę.

Apsipirkinėjant kaupiami taškai, kurie gali būti panaudoti tose pačiose parduotuvėse arba vakarieniaujant žvaigždžių virtuvės šefų restoranuose. Minėti restoranai išsiskiria rafinuoto skonio garsiausių pasaulio virėjų patiekalais ir juos taip pat būtina paragauti.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.