Pritaikyta kiaulėms, bet tinka ir žmogui

Žmonėms, kuriems patinka keliauti, šiais laikais atsiveria begalės galimybių išsirinkti vietą nakvynei. Viešbučiai, nakvynės namai, kempingai ar palapinių  paviljonai bando privilioti kainomis, komfortu, o kartais originaliomis idėjomis. Norintiems kažko labai neįprasto, atsirado galimybė nakvoti kiaulėms skirtuose, tačiau prabanga tviskančiose būdose.

Kiekvienas namukas turi įėjimą iš priekio, langą, elektrą bei šildymą.<br>pig-pod-camping.co.uk
Kiekvienas namukas turi įėjimą iš priekio, langą, elektrą bei šildymą.<br>pig-pod-camping.co.uk
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-17 12:06, atnaujinta 2018-03-17 07:58

Šių miniatiūrinių namukų idėjos autorius - Rogeris Hillas, pats savo atostogas leidžia gyvulių fermose, esančiose JAV. Tad 2,5 m aukščio ir 3 m pločio namas, turintis arkos formos stogą, savo eksterjerų ir architektūra primena būdas, kuriose laikomos kiaulės.

Kiekvienas namukas turi įėjimą iš priekio, langą, elektrą bei šildymą. Šiame name telpa dvigulė lovą, kelios kėdutės ir stalas - panorėjus baldai transformuojasi į namų biurą. Idėjos autorius bei jo bendraminčiai Chrisas Hillas ir Colinas Hiscockas šiuo metu gaminasi asmeninius poreikius tenkinančius namukus.

Šis namas lengvai transportuojamas ir gali pasitarnauti vietoj palapinės. Namelio kaina siekia 26 tūkst. Lt. Užsakymo metu galima pasirinkti spalvą, interjero detales bei namelio dydį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.