Maskvos viešbučių top 5: už naktį - dvi lietuviškos algos

Pasaulyje yra ne vienas prabanga alsuojantis, karališkais baldais apstatytas ir kišenes kaip reikiant ištuštinantis viešbutis. Apsistoti tokiuose penkių žvaigždučių apartamentuose sau leisti gali tik turtingieji, nes kambarys parai kainuoja tiek, kiek du minimalūs mėnesiniai atlyginimai Lietuvoje. Tiesa, jei netyčia turite atliekamą pintinę pinigų ir norite nors kelias dienas pasijusti tikrais karaliais, keliaukite būtent į Maskvą. 

Daugiau nuotraukų (1)

Viktorija Vosyliūtė

Aug 22, 2012, 10:45 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:26 AM

Prabangiuose viešbučiuose įprastai siūlomos aukščiausios klasės paslaugos – maudynės geriausiose mineralinių vandenų kurortuose, uždari baseinai ir visada padėti pasiruošę elegantiški liokajai. Visas šias paslaugas galima gauti ir Maldyvų, ir Vakarų Europos viešbučiuose, bet brangiausiai už visa tai sumokėsite aukščiausios klasės viešbučiuose Maskvoje. 

Kasmet brangiausius pasaulio miestus reitinguojantis kelionių paslaugų tiekėjas „Hogg Robinson Group“ Maskvai jau aštuntus metus suteikia brangiausio pasaulyje miesto titulą. 

Brangiausių miestų reitingą agentūra sudaro paskaičiavusi vidutinę kambario viešbutyje kainą pusšimtyje pasaulio miestų. Vidutiniškai naktis Maskvos viešbutyje kainuoja apie 1 tūkst. Lt.

Svetainė Businessinsider.com pateikia pačių įspūdingiausių ir brangiausių Maskvos viešbučių penketuką.

The Ritz-Carlton

Vidutinė kambario kaina: 1944 Lt už naktį.

Vieta: netoli Kremliaus ir Raudonosios aikštės.

Išskirtinės savybės: Viešbutyje yra didžiausi mieste svečių kambariai, kurių vieno plotas siekia apie 40 kv. m. Jie įrengti naudojant aukščiausios kokybės medieną, marmurą ir prabangius audinius.

Ararat Park Hyatt

Vidutinė kambario kaina: 1903 Lt už naktį.

Vieta: netoli Didžiojo teatro, Kremliaus ir Raudonosios aikštės.

Išskirtinės savybės: Viešbutyje yra vienas geriausių mieste vandens procedūrų ir sveikatingumo klubų. Svečiams galima naudotis šildomu privačiu baiseinu, garo ir romėniškomis pirtimis. Taip pat treniruoklių sale, sulčių baru ir gydomųjų masažų kambariais.

Marriott Royal Aurora

Vidutinė kambario kaina: 1890 Lt už naktį.

Vieta: netoli Didžiojo teatro, Kremliaus ir Raudonosios aikštės.

Išskirtinės savybės: svečius aptarnauja asmeniniai liokajai.

„Barkvikha hotel & Spa“ 

Vidutinė kambario kaina: 1890 Lt  už naktį.

Vieta: Barkvikha, prabangus priemiestis 

Išskirtinės savybės: didelis dėmesys detalėms. Viešbutis yra vienas pirmaujančių nedidelių pasaulio viešbučių reitinge. Tai šiuolaikiškas „boutique“ stiliaus viešbutis, kurio svečiai kambariuose ras židinius ir garo dušo kabinas. 

Baltschug Kempinski“ 

Vidutinė kambario kaina: 1863 Lt už naktį. 

Vieta: tiesiai priešais Kremlių. 

Išskirtinės savybės: iš viešbučio atsiveria nuostabūs vaizdai. Negana to, šis viešbutis gali pasigirti istorija – pastate XIX a. pab. savo studijas turėjo ir kūrė garsūs Rusijos menininkai Kramskojus ir Vasnecovas.  Dailininkai tiesiai iš savo studijų tapė Kremlių, Raudonąją aikštę ir Švento Baziliko katedrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.