Rugsėjo 1-oji Grigiškėse - naujame stadione

Grigiškių Šviesos gimnazijos moksleiviams šiemet fizinio lavinimo pamokos turėtų tapti vienomis mėgstamiausių. Kol kitos mokyklos skundžiasi, kad nėra pinigų net pelijančioms sienoms aplopyti, šeštadienio Šviesos gimnazijoje iškilmingai atidarytas naujas stadionas.

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

Sep 1, 2012, 7:01 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:27 AM

„Buvo valstybės investicijos, jos tęsėsi labai seniai, gal nuo 1996 metų. Tvarkėme vienus pastatus, statėme naujus, stadionas mūsų baigiamasis etapas“, - lrytas.lt kalbėjo gimnazijos direktorius Jonas Komičius.

Stadiono statyba pradėta pernai rugpjūčio pabaigoje. Per metus įrengtas lauko lietaus surinkimo tinklas, drenažas, sumontuotas vandens nutekėjimo latakas, paklotos naujos trinkelės, išasfaltuoti ir įrengti bėgimo takeliai, stadionas išklotas dirbtine žole, jame įrengtas apšvietimas ir vaizdo stebėjimo kameros.

Iš viso stadiono statyba kainavo daugiau nei 2,2 mln. litų.

„Visus darbus atliko įmonė „LitCon“. Pagal planą buvo sumąstyta, kad stadiono statyba tęsis iki 2014 metų, tačiau buvo gautas papildomas finansavimas ir buvo nuspręsta, kad dar porą metų laukti neapsimoka. Su „LitCon“ buvo sutarta, kad stadioną jie baigs iki šių metų pabaigos, tačiau jie pasistengė ir visus darbus mums atliko iki rugsėjo 1-osios. Dėl to labai džiaugiamės“, - teigė mokyklos direktorius.

Grigiškių Šviesos gimnaziją šiais metais lankys 665 moksleiviai (5-12 klasių).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.