„Ektornet“ pardavė didelį gamybinį kompleksą Kaune

UAB „Ektornet Commercial Lithuania“ pardavė 8 668 kv. m ploto gamybinį kompleksą Kaune, įsikūrusį Kalantos g. 49, suomių kompanijos „Peikko Group“ antrinei įmonei UAB „Peikko Lietuva“. Kompleksą, išsidėsčiusį 10,83 tūkst. kv. m sklype pramoniniame Kauno rajone, sudaro gamybinės (5,98 tūks. kv. m) ir biuro patalpos (1,94 tūkst. kv. m), taip pat pagalbiniai pastatai (743 kv. m).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 2:47 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:21 PM

„Naujosios patalpos Kaune „Peikko“ Lietuvos filialui leis tapti veiksmingu kompanijos centru Šiaurės ir Baltijos šalių rinkose. Džiaugiamės veiklos plėtra Lietuvoje, nes tai mūsų komandai suteiks daugiau galimybių efektyviau aptarnauti „Peikko Group“ klientus ateityje,“ – teigia „Peikko Group“ generalinis direktorius Topi Paananen.

„Ektornet“ nuolat bendradarbiauja su aktyviomis ir kūrybingomis įmonėmis, plečiančiomis savo verslą Lietuvoje. Didžiuojamės, kad mūsų partneris šiame sandoryje yra tarptautinė kompanija „Peikko Group“, jau turinti tvirtą pagrindą Kaune ir perteikianti savo pasaulinę patirtį Lietuvos statybų rinkoje, – sako „Ektornet Commercial Lithuania“ vadovas Martynas Žibūda. – Manome, jog šis sandoris yra svarbus žingsnis, suteiksiantis naujų galimybių tiek „Peikko“, tiek Lietuvos verslui“.

Primename, kad „Peikko Group“ – tarptautinė kompanija, pirmaujanti betoninių konstrukcijų ir sujungimų srityje. „Peikko“ filialai įsikūrę 30 šalių – Kinijoje, Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Šiaurės Amerikoje. 9 šalyse veikia filialai su gamybos bazėmis. Kompanijos pardavimo apimtys 2011 m. siekė 105 mln. eurų. Tai šeimai priklausanti ir jos valdoma bendrovė, kurioje dirba daugiau nei 800 specialistų. Įmonė įkurta 1965 m., centrinė jos būstinė yra Suomijos Lahti mieste.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.