Už pasiekimus statybų sektoriuje - tarptautinis aukso medalis

Vilniečiai UAB „Irdaiva“ tarptautiniuose verslo apdovanojimuose „Stevie Awards“ įvertinta aukso apdovanojimu. Apdovanojimas suteiktas kategorijoje „Metų įmonė – medžiagos ir statyba“ („Company of the Year - Materials & Construction“) už pasiekimus statybų sektoriuje. Kartu su lietuviais apdovanojimus atsiims „Mitsubishi“, „Unilever“, „Lenovo“ ir kitos garsios pasaulio įmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2012, 1:40 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:28 PM

Statybų bendrovės „Irdaiva“ direktorius Irmantas Kubilius teigė, jog šis apdovanojimas yra unikalus. „Tarp nugalėtojų atskirose kategorijose – JAV, Didžiosios Britanijos, Pietų Korėjos, Danijos, Indijos įmonės, - sakė „Irdaiva“ direktorius. - Esame vienintelė Lietuvos įmonė šiais metais įvertinta „Stevie Awards“ aukso apdovanojimu ir atsidūrėme viename sąraše kartu su garsiomis visame pasaulyje kompanijomis, kurios gavo apdovanojimus kitose kategorijose“.

Geriausia metų kompanija Automobilizmo ir Transporto kategorijoje buvo pripažinta japonų „Mitsubishi Motors Corporation“, Kompiuterinės technikos – „Lenovo Group“ (Hongkongas), Programinės įrangos – „SAP AG“ (Vokietija), Plataus vartojimo prekių – „Unilever“ (Didžioji Britanija), Transporto – „Delta Air Lines“ (JAV) ir kitos.

„Atsidurti tokioje kompanijoje su lietuviška vėliava – geras jausmas“, - sakė I.Kubilius. - Džiaugiamės galėdami siekti ne tik geriausių rezultatų, bet ir garsinti Lietuvos vardą visame pasaulyje.“

Apdovanojimuose dalyvavo daugiau kaip 3200 pretendentų iš 50-ies valstybių. Kompanijos varžėsi 41 kategorijoje - nuo socialinės atsakomybės, įvairių paslaugų sektorių iki maisto produktų gamybos, automobilizmo pramonės, finansų, naudingų iškasenų išgavimo ir metų novatoriškiausios įmonės, metų vadovo, metų geriausio naujo produkto, ir kt. „Stevie Awards“ nugalėtojus rinko komisija sudaryta iš daugiau nei 200 įmonių vadovų visame pasaulyje.

„Stevie Awards“ – tai visame pasaulyje žinomi tarptautiniai verslo apdovanojimai, savotiškas verslo pasaulio Oskaras, rengiami jau devintus metus iš eilės. Prasidėję kaip „Amerikos verslo apdovanojimai” („The American Business Awards”) 2002-aisiais, jau kitais metais apdovanojimai tapo tarptautiniai – „The International Business Awards”, o nuo 2006-ųjų apdovanojimai gavo „Stevie” pavadinimą.

Šiuose apdovanojimuose paraiškas dalyvauti gali teikti asmenys, organizacijos bei kompanijos iš viso pasaulio. Šiemetiniai „Stevie Awards“ aukso, sidabro ir bronzos nugalėtojai bus apdovanoti iškilmingoje ceremonijoje spalio 15 dieną Pietų Korėjoje, Seule.

„Irdaiva“ atlieka statybos, remonto, renovacijos darbus Lietuvoje ir užsienyje. Tarp įgyvendintų projektų tokie objektai, kaip V.Kasiulio dailės muziejus Vilniuje, Biržų pilies kompleksas, Burbiškio dvaro ansamblis bei kiti kultūrinio paveldo bei visuomeninės svarbos objektai. Už Lietuvos Respublikos Seimo I-ųjų rūmų IV aukšto ir Lietuvos Tarybos salės remonto darbus 2011 m. įmonė buvo apdovanota „Lietuvos metų gaminio“ aukso medaliu. Ketverius metus buvusi sparčiausiai augančia Vilniaus apskrities įmone, „Irdaiva“ pelnė „Gazelė 2011“ apdovanojimą.

Taip pat, „Irdaiva“ tapo prestižinio konkurso „The European Business Awards“ (toliau – EBA) 2012–2013 m. nacionaline finalininke kategorijoje „Tarptautinė metų augimo strategija“ ir kartu su 14 kitų šalies pretendentų tęs kovą dėl garbingo apdovanojimo. Konkurso laimėtojai iš viso 11-oje kategorijų paaiškės 2013 m. balandį.

2011 m. „Irdaiva“ pardavimai siekė 56,344 mln. litų, o šiemet planuojama, kad perkops 60 milijonų Lt..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.